Fruit Nibblers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Meyveleri yok etmeye çalışacağız.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan Fruit Nibblers ile eğlenceli anlar yaşamaya hazır olun!

Rovio Entertainment Corporation tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Fruit Nibblers oldukça kaliteli grafik açılarına sahiptir. Renkli içeriklere sahip olan yapımda aynı türdeki meyveleri yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacağız. Basitten zora doğru ilerleyeceğimiz oyunda aynı türdeki meyveleri yok ederek ilerlemeye çalışacağız.

Agry Bird’ün yaratıcıları tarafından geliştirilen Fruit Nibblers bir nevi eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıktı. Sevimli karakterlerin de yer aldığı yapımda benzersiz bulmacalar yer alıyor. Oyuncular her bulmaca da daha zorlu bir yapı ile karşılaşıyorlar.

Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme puanı alanı Fruit Nibblers 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Fruit Nibblers

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
150.9 MB DOSYA BOYUTU

Meyveleri yok etmeye çalışacağız.

Angry Birds’ün yaratıcıları arasında yer alan Rovio Entertainment Corporation oyunculara yeni bir oyunu daha oyuncular ile buluşturdu.

İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve şu sıralar 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Fruit Nibblers bir mobil bulmaca oyunudur. Rengarenk içeriklerin yer aldığı oyunda bir nevi eşleştirme oyunu oynayacağız. Oyuncular Fruit Nibblers içerisinde aynı cinsteki meyveleri yan yana veya alt alta getirerek yok etmeye çalışacak ve sıradaki bulmacaya ilerlemek için ter dökecekler.

Kaliteli grafiklerin yanı sıra oldukça zengin bir içeriğe sahip olan yapımda sevimli karakterler de oyunculara görünecek. Kolaydan zora doğru ilerleyeceğimiz oyunda gelecek olan bulmacalar zorluklarla dolu olacak. Oyuncular hamle sayısı bitmeden istenilen meyveleri yok etmeye çalışacaklar.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Match Fruit

    Meyve patlatacağız.
  • Sweet Fruit Candy

    Rengarenk meyve bloklarını bir araya getirerek eşleştirmeler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Nibblers

    Nibblers, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Fruit Target: Take back the Fruit for fun

    Meyve keseceğiz.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.