Full Tilt Poker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Full Tilt Poker, Android mobil cihazlar için özel olarak tasarlanan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android poker oyunu.

Full Tilt Poker, Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların sınırsız olarak online poker oynayabileceği gelişmiş özelliklere sahip ve şık tasarlanmış bir Android texas holdem poker oyunu.

Özel tasarımıyla birlikte eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyunda sahip olduğunuz çip miktarına göre farklı bahis miktarlarındaki masalara oturarak ister çipinizi arttırmaya çalışabiliyor, isterseniz de eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyun üzerinde düzenlenen kampanya ve bonuslardan bildirim ile haberiniz olacağını için hiç bir sürpriz kampanyayı kaçırmıyorsunuz.

Poker dışında farklı mini oyunları da oyunculara sunan Full Tilt Poker, mobil cihazlar için tamamen optimize edilerek oyuncuların sorunsuz ve keyifli bir şekilde poker oynama deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Eğer daha önce oyunu oynamadıysanız ilk girişinizde bir hesap oluşturmanız isteniyor. 30 saniye gibi kısa bir sürede oluşturacağınız hesap ile birlikte hemen poker masalarına giriş yapabiliyorsunuz.

Sürekli olarak düzenlenen küçük turnuvalar ile heyecanın yüksek tutulduğu Full Tilt Poker oyununu Android cihazlarınıza indirerek dilediğiniz zaman poker oynayın.

Barış YANIK

Full Tilt Poker

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Full Tilt Poker, hem normal masalarda hem de turnuvalara katılarak poker oynayabileceğiniz eğlenceli bir iOS poker oyunu.

Full Tilt Poker, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak dilediği zaman poker oynamasını sağlayan eğlenceli ve başarılı bir iOS poker oyunu.

Gerçek poker masalarında olmasa bile online olarak mobil cihazınız üzerinde blöf yaparak çip kazanmayı seviyorsanız bu oyunla birlikte saatlerce eğlenebilirsiniz.

Son derece şık poker masası tasarımlarıyla gözlere güzel şekilde hitap eden oyunda farklı renkte poker masaları bulunuyor. Sahip olduğunuz çipe göre oturacağınız masalarda risk alarak çipinizi katlayabilir ya da risk almadan çok uzun süre poker oynama keyfi yapabilirsiniz.

İş ya da okuldan geldikten sonra stres atmak, kafa dinlemek veya boş vakit geçirmek için oynayabileceğiniz oyunda düzenlenen turnuvalar sayesinde daha da eğlenceli ve heyecanlı hale geliyor diyebilirim. Sit N Go olarak adlandırılan küçük turnuvalarda diğer rakiplerinizi eleyerek turnuva ödüllülerini kazanmaya çalışmak bile yeterince eğlenmenizi sağlıyor.

Eğer çipiniz kalmaz ise oyun içerisindeki mağazadan satın alabilmeniz mümkün. Fakat almak istemezseniz günlük olarak size çip hediye ediliyor. Ayrıca diğer bonus ve kampanya etkinlikleri ile de çip kazanabiliyorsunuz. Yani oyunu hiç bir ücret ödemeden de oynayabilmeniz mümkün.

iPhone ve iPad'ler üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli poker oyunlarından bir tanesi olan Full Tilt Poker'i hemen ücretsiz olarak indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • Poker Friends

    Poker Friends, açacağınız özel odalarda sadece davet ettiğiniz arkadaşlarınız ile poker oynama keyfi yaşayabilirsiniz.