Fusion Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Fusion Masters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Fusion Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kağıt oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüzlerce kartın yer aldığı oyunda kendimize bir ekip kuruyoruz.

Farklı canavar koleksiyonlarının yer aldığı bir oyun ola Fusion Masters'da güçlü kartlar oluşturmaya çalışıyoruz. Kendimize yenilmez bir ekip oluşturmalı ve rakiplerimize karşı üstünlük sağlamalıyız. Büyük ödüllerin sahibi olmalı ve dünya çapındaki turnuvalara katılım sağlamalıyız. En iyi ustanın siz olduğunu ispatlamak için arenalarda boy göstermeli ve yüksek skorlara ulaşmalısınız. Birbirinden farklı canavarlar, benzersiz stratejiler ve global çapta rakipler sizleri bekliyor. En iyi kart oyunlarından birisi olan Fusion Masters'da bağımlılık yaşayacaksınız. Yüksek kaliteli animasyonları ve grafikleriyle de oldukça yüksek bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.


Fusion Masters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fusion Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fusion Masters, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Fusion Masters, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kağıt oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça heyecanlı bir oyun olan Fusion Masters'da kartlarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Yüzlerce farklı canavarın yer aldığı Fusion Masters oyununda birbirinden güçlü kartlar oluşturmaya çalışıyoruz. Kartlarımızı geliştirerek yenilmez hale geliyor ve usta olduğumuzu diğer oyunculara gösteriyoruz. Global çapta düzenlenen turnuvalara katılım sağlayabiliyor ve birbirinden özel hediyelerin sahibi olabiliyoruz. Arenalarda boy göstererek rakiplerimize korku salmalı ve yüksek skorlara ulaşmalıyız. Sahibi olduğumuz kartları özelleştirebiliyor ve kendi taktiğimizi de kurabiliyoruz. Stratejik olmamız gereken oyunda çok dikkatli de olmalıyız. Bağımlılık yapıcı bir etkisi bulunan Fusion Masters oyununda çok keyif alacaksınız.

Fusion Masters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vehicle Masters APK

    Çeşitli onlarca görevi yerine getireceğiniz Vehicle Masters APK'da, kargoculuktan itfaiyeciliğe kadar tüm görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Medal Masters

    Medal Masters ile yeteneklerinin farkına varmaya hazır mısın?
  • NEO TURF MASTERS

    NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Split Masters

    Split Masters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Arena Masters

    Arena Masters, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Javelin Masters 2

    Javelin Masters 2'de elimizdeki mızrağı en uzağa fırlatmaya çalışıyoruz.
  • Javelin Masters 3

    Javelin Masters 3, retro görsellere sahip cirit atma oyunu.