Fuzd

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Fuzd uygulaması ile Android cihazlarınızdan sohbet yaparken anlık tercüme özelliğinden de faydalanabiliyorsunuz.

Fuzd uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının dünyanın her yanından yeni arkadaşlar edinebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz sohbet ve arkadaş bulma uygulamaları arasında. Oldukça kolay kullanılabilen ve kullanıcılara pek çok kişiselleştirme seçeneği sunan uygulama, böylece kendinize en uygun dostları filtreleyebilmenize yardımcı oluyor.

Fakat Fuzd'un en dikkat çekici yanı, kolayca anlık tercümeler yapmanıza olanak tanıması. Böylelikle başka milletlerden kişilerle konuşurken yabancı dil bilme gerekliliğiniz kalmıyor ve uygulamanın kendi içerisindeki tercüme aracı ile anlık sohbet tercümeleri mümkün hale geliyor. Yeni arkadaşlar arayanlar göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

Fuzd

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Fuzd uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan yeni arkadaşlar bulabilir, sohbet ederken anlık tercüme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Fuzd uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının kolayca yeni arkadaşlar bulabilecekleri ve onlarla anlık olarak sohbet edebilecekleri ücretsiz mesajlaşma uygulamaları arasında. Çok sayıda filtreleme seçeneği sayesinde kendinize en uygun arkadaşları bulabileceğiniz uygulama, anlık yabancı dil tercümesi özelliği sayesinde daha da etkin bir hale geliyor.

Dostlarınızın çevrimiçi durumlarını görmenize de izin veren uygulama, sesli mesajlar konusunda da destek sunuyor. Tabii ki tüm özelliklerini kullanabilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.