Gacha Nox APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
7,413 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Gacha Nox APK, anime tarzında bir strateji oyunudur. Birbirinden özel kişiselleştirilmiş karakterler mevcuttur.

Gacho Nox APK, anime türünde eğlenceli bir strateji oyunudur. Anime türü birçok kişi tarafından sevilmekte ve popüler oyun ve filmler bulunmaktadır. Strateji tarzı olan oyun birbirinden farklı karakterler içermekte ve kişiselleştirilebilmektedir. 

Gacha Nox APK İndir

Gacha Nox APK, Gacha severler için farklı bir versiyon ile karşımıza gelmekte ve özelleştirilmiş bir oyundur. Birçok savaş modu bulunan oyun indirmesi ve oynaması ücretsizdir. 

Karakterinin göz renginden tut şapkasına kadar değiştirebilme imkanı tanıyan oyun, bir metin tabanlı oyundur. Online chat ile insanlarla konuşabilir ya da oyunlar oynayarak puanlar toplayabilirsiniz. 

Diğer insanlarla muhhabet ederken aynı zamanda matematik problemleri çözebileceğini biliyor muydun? Tüm bunları yaparken diğer kişilerle ölesiye kağışabilir ve eğlence dolu anlar yaşabilirsin.

Grafikleri ve arayüzü oldukça iyi olan oyun mutlaka oynanması gereken anime tarzı oyunlar arasında yer alıyor. Siz de anime dolu bu maceraya ortak olmak istiyor ve bir yandan stratejilerinizi geliştirmek istiyorsanız Gacha Nox APK indirebilirsiniz. 

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gacha Life 2 APK

    Gacha Life 2 APK'da, kendi anime tarzındaki karakterlerinizi yaratın ve onları en iyi şekilde özelleştirin.
  • Gacha Life APK

    Gacha Life APK ile kendi anime tarz karakterlerinizi yaratın ve bu eğlenceli dünyayı keşfedin.
  • Gacha Studio

    Dilediğiniz karakteri seçerek farklı kıyafetler ve aksesuarlarla donatabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Null’s Royale APK

    Clash Royale severler için yeni bir oyun modu olan Null’s Royale APK birçok seveni ile buluşuyor.
  • Tavla Oyna APK

    Tavla Oyna APK ile gerçek zamanlı tavla oynayabilirsiniz.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Minecraft PE APK

    Minecraft APK'sı en çok aranan mobil oyunlardan. Minecraft Android oyununu ücretsiz oynamak için Minecraft deneme sürümünü indirin.