Galactic Attack: Alien

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Galactic Attack: Alien, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı shoot em up oyunu.

Galactic Attack: Alien, Android platformunda uzay temalı shoot em up oyunu olarak yerini alıyor. Özel efektlerle süslenmiş, detaylı etkileyici grafikler sunan yapımda galaksimizi uzaylıların koruyoruz. Refleksleri test eden uzay oyunlarından keyif alıyorsanız bu yapımı hazır ücretsiz iken indirin, kaçırmayın derim.

Dikey yönde oynanan uzay oyununda ufak uzay gemileri yerine devasa büyüklükte gemilerle karşı karşıya geliyoruz. Manevra gücü yüksek uzay gemimizin tüm donanımını harekete geçirmemiz gerekiyor boss’ları yok etmek için. Ateş yağmuruna tuttuğumuz düşmanlarımızla aramızda fazla mesafe yok, sürekli hareketli olup zayıf noktalarını yakalamamız gerekiyor. Silahlarımızı (füzeler, lazerler) yenilememiz güçlü boss’lara karşı daha uzun süre direnebilmemiz açısından önemli. 

Elektronik müzikler eşliğinde savaşı sürdürdüğümüz oyunda onlarca görev içeren zorlayıcı bölümlerle karşılaşıyoruz. Genellikle uzay savaş oyunlarında sonsuz oynanış hakim olur ancak bu yapımda görevleri tamamlayarak ilerliyoruz.

Erkan Calp

Galactic Attack: Alien

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
224 MB DOSYA BOYUTU

Galactic Attack: Alien, iPhone ve iPad'de oynanabilir uzay savaş oyunu.

Galactic Attack: Alien, dikeylemesine oynanan uzay savaş oyunları arasından en keskin, parlak, kaliteli görselleri sunanı. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan uzay temalı shoot em up oyununda kendimizin 10 katı büyüklüğünde uzay gemileriyle birebir savaştığımız zorlu bölümler sunuluyor.

Uzay savaş oyunlarını seviyor, grafiklere de önem veriyorsanız hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen Galactic Attack: Alien’a kesinlikle bir şans tanımalısınız.

Hayret verici şekilde iOS için de ücretsiz olan yapımda füzeler, lazerler ve türlü silahlarla donatılmış, manevra kabiliyeti yüksek uzay gemimizle galaksimizi saran uzaylıları yok etmek için uğraş veriyoruz. Düşmanımızın tek olması sevindirici; ufak uzay gemileriyle uğraşmak zorunda kalmıyoruz ancak son derece güçlü savaşan boss’larla karşı karşıyayız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Galactic Nemesis

    Galactic Nemesis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Galactic Phantasy Prelude

    Galactic Phantasy Prelude, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir uzay simülasyonu oyunudur.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.