Galactic Nemesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Galactic Nemesis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Galactic Nemesis klasik bir video oyun olan Space Invaders'a benzerliğiyle dikkat çeken ve eğlenceli bir oynanış sunan bir mobil uzay savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Galactic Nemesis klasik shoot em up yapısına sahip. Oyundaki maceramız farklı galaksilerin uzaylılar tarafından işgal edilmesiyle başlıyor. Bu galaksileri kurtarmak için uzay gemimize atlıyoruz ve düşman gemileriyle uzayın derinliklerinde çarpışmaya başlıyoruz.

Galactic Nemesis boyunca dalga dalga üstümüze saldıran uzaylılara karşı teke çok bir şekilde savaşıyoruz. Sayıca bizden üstün uzaylıları alt etmek için manevra kabiliyetimizi ve silahlarımızı kullanmamız gerekiyor. Düşmanlarımız bize ateş ederken bir yandan mermilerinden kaçıyoruz, diğer yandan da üzerlerine mermi yağdırıyoruz. Oyunda belli sayıda düşman gemisini yok ettikten sonra da dev bölüm sonu canavarlarıyla yüzleşiyoruz. Bu savaşlar oldukça eğlenceli ve heyecanlı geçiyor; çünkü bölüm sonu canavarları özel saldırı şekilleriyle bize sürprizler yapabiliyor.

Galactic Nemesis'te tam anlamıyla retro bir yapı bulunuyor. Bu yapı hem görünüm hem de oynanış anlamında göze çarpıyor. Oyun boyunca 10 farklı uzay gemisini kontrol edebiliyor ve bu gemileri geliştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Galactic Nemesis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Galactic Nemesis shoot em up türünde bir mobil uzay savaşı oyunudur

Galactic Nemesis bize nostaljik atari oyunlrını hatırlatan bir retro yapıya sahip olan ve klasik eğlenceyi mobil cihazlarımıza taşıyan bir uzay savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir shoot em up olan Galactic Nemesis'de uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya atılıyoruz. Oyunumuzun hikayesi uzaylıların gezegenleri işgal etmek için galaksiye saldırmasıyla başlıyor. Biz de bu tehdit karşısında uzay gemimizin pilot koltuğuna atlıyoruz ve uzaya açılarak düşman gemileriyle yüzleşiyoruz. Maceramız boyunca dalga dalga bize saldıran düşman güçleriyle savaşırken bölümlerin sonunda kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla kapışıyoruz. Tansiyonun yükseldiği bu savaşlarda heyecan dolu anlar da bizi bekliyor.

Galactic Nemesis görünüm ve oynanış anlamında 70'li yılların sonunda yayınlanmış klasik bir oyun olan Space Invaders'a benziyor. Oyunda ekranda dikey olarak ilerlerken karşımıza düşman takımları çıkıyor. Düşmanlarımız bize ateş açarken mermilerinden kaçıyoruz ve manevra yaparken bir yandan da silahlarımızı kullanarak saldırıyoruz. Ekrandaki tüm düşmanları yok ettiğimizde ise yeni bir düşman dalgası üzerimize geliyor.

Galactic Nemesis basit bir şekilde oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nemesis: Air Combat

    Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını uçurduğunuz aksiyon - adrenalin yüklü bir Android oyunu.
  • Galactic Attack: Alien

    Galactic Attack: Alien, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı shoot em up oyunu.
  • Galactic Phantasy Prelude

    Galactic Phantasy Prelude, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir uzay simülasyonu oyunudur.
  • Star Wars: Galactic Defense

    Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Galactic Jump

    Galactic Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Galactic Rush

    Galactic Rush, insanlar ile uzaylıların hız savaşını konu alan sonsuz koşu türünde bir Android oyunu.
  • Sea of Lies: Nemesis

    Sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Space Ball - Galactic Clash

    Şampiyon olmaya çalışacağız.