Galaga:TEKKEN Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

Galaga:TEKKEN Edition ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Space Invaders tarzı bir mobil oyundur

Galaga:TEKKEN Edition, Namco Bandai firmasının ünlü dövüş oyunu serisi Tekken'in 20. yılını kutlama amacıyla oyun severlerin beğenisine sunduğu arcade türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Galaga:TEKKEN Edition'da dünyayı kurtarmaya çalışan Tekken kahramanlarını yönetiyoruz. Galaga:TEKKEN Edition, alıştığımız Tekken oyunlarından bir hayli farklı bir oyun. Klasik bir dövüş oyunu olmayan Galaga:TEKKEN Edition, bir başka Namco Bandai klasik oyunu olan Galaga'nın Tekken kahramanları ile birleştirilmiş versiyonu olarak tanımlanabilir.

Galaga oyunu, Space Invaders tarzı bir shooter oyunuydu. Bu oyunda oyuncular bir uzay gemisini yöneterek ekrandaki düşman uzay gemilerini yok etmeye çalışmaktaydılar. Düşmanlar her bölümde ekrana belli bir dizilim ile gelirlerdi ve oyuncular bir yandan ateş ederek bu gemileri yok etmeye bir yandan da düşmanların mermilerinden kaçmaya çalışırlardı. İşte Galaga:TEKKEN Edition'da da aynı yapı mevcut; fakat artık uzay gemileri yerine Tekken kahramanlarını yönetiyoruz ve yardıma diğer Tekken kahramanlarını çağırıyoruz.

Galaga:TEKKEN Edition basit bir şekilde oynayabileceğiniz retro tarzda bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Galaga:TEKKEN Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Galaga:TEKKEN Edition retro tarzda bir mobil aksiyon oyunudur

Galaga:TEKKEN Edition retro tarzda bir yapıya sahip olan arcade türünde bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Galaga:TEKKEN Edition aslen Namco Bandai'nin ünlü Tekken oyun serisinin çıkışının 20. yılını kutlamak amacıyla yayınladığı bir mobil oyun. Galaga:TEKKEN Edition'da yine bir başka retro Namco oyunu olan Galaga oyunu Tekken kahramanlarıyla birleştiriliyor.

Alışılmış Tekken dövüş oyunlarından farklı bir yapıya sahip olan Galaga:TEKKEN Edition, bize Space Invaders tarzı bir macera sunuyor. Galaga'nın klasik yapısında bir uzay gemisini yönetmekteydik ve düşman uzay gemilerini yok etmeye çalışmaktaydık. Galaga:TEKKEN Edition'da ise uzay gemimiz yerine Tekken kahramanlarını yönetiyoruz. Hatta zorda kaldığımız durumlarda diğer Tekken kahramanlarını yardıma çağırabiliyor ve ateş gücümüzü artırabiliyoruz.

Galaga:TEKKEN Edition'da tek yapmamız gereken kahramanımızı sağa veya sola yönlendirerek ateş etmek. Kolay oynayabilen oyun 8 bit grafiklerle donatılmış.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Bully: Anniversary Edition

    Bully: Anniversary Edition, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Miami Saints: Gangster Edition

    Miami Saints: Gangster Edition, Android telefona ücretsiz indirip oynayabileceğiniz GTA benzeri oyun.
  • Shadow Fight 2 Special Edition APK

    Shadow Fight 2 Special Edition APK, android telefonda oynayabileceğiniz hikaye odaklı en iyi dövüş oyunlarından biridir.
  • City Craft 3: TNT Edition

    City Craft 3: TNT Edition'da Minecraft benzeri bir açık dünya oyunu deneyimi bizleri bekliyor.
  • Street Fighter IV Champion Edition

    Efsane dövüş oyunu mobilde!
  • NOVA 3 APK

    N.O.V.A. 3 Freedom Edition APK, Android telefonunuza ücretsiz oynayabileceğiniz FPS oyunudur. NOVA 3 APK, bilim kurgu temalı oyunları sevenler için de önerilir.
  • Multicraft: Pocket Edition

    Multicraft: Pocket Edition ücretsiz bir sandbox oyunudur