Galaxy S3 Karahindiba LWP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,535 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Galaxy S3 Karahindiba LWP, Android cihazlarınızın arka planında Samsung Galaxy S3 modelinin varsayılan arkaplanını kullanabileceğiniz güzel bir uygulamadır.

Galaxy S3 Karahindiba LWP, adından da anlaşıldığı üzere Samsung Galaxy S3 modelinin varsayılan arka planını, tüm Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz güzel bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Standart S3 arka planından farklı olarak ekrana dokunduğunuzda su damlacıkları oluşan uygulamayı kullanarak hem telefonunuza şık bir görünüm kazandırmış olursunuz hemde oldukça eğlenebilirsiniz.

Bir çok Android cihaz üzerinde test edilen uygulamada problem bulunmamaktadır. İçerisinde barındırdığı reklamlar sayesinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • 3D Turkey Flag LWP

    Android 3D Turkey Flag LWP uygulamasıyla cihazınızda Türk Bayrağına yer verin.
  • Call Recorder Galaxy S2 / S3

    Galaxy S2 ve Galaxy S3 için arama kaydetme uygulaması, arama sırasında iki tarafın sesini de kaydedebilme özelliğine sahiptir.
  • Galaxy S3 Canlı Duvar Kağıdı

    Galaxy S3 Canlı Duvar Kağıdı, Android telefonlar için hazırlanmış olan bir canlı duvar kâğıdı uygulaması.
  • Blekota Note 4 Lite ROM

    Samsung Galaxy S3 telefonunuza yükleyeceğiniz bu ROM ile en güncel TouchWiz arayüzüyle birlikte çeşitli özelliklere sahip olabilirsiniz.
  • Galaxy S4 Yaprak Canlı Duvar

    Galaxy S4 Yaprak Canlı Duvar, Android cihazlarınızın arka planına koyabileceğiniz yapraklardan oluşan doğal ve cıvıl cıvıl bir arka plandır.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.