Game of Coinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME

Game of Coinball, oldukça eğlenceli bir bozuk para maçı oyunudur.

İnsanlar sıkılınca vakit geçirmek için ilginç oyunlar buluyorlar. Bozuk para maçı oyunu ise sıkılan bazı insanların bir eseri gibi duruyor. Kim buldu bilmiyoruz fakat oldukça zevkli bir oyun olan bozuk para maçı, Game of Coinball ile dijitalleşmiş ve akıllı cihazlara uygun hale getirilmiş. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Game of Coinball ile oldukça eğlenceli bozuk para maçları yapacaksınız.

Game of Coinball oyununda üç tane bozuk paraya sahipsiniz. Bu paraları arkadaşlarınız ile birlikte ilerleterek gol atmaya çalışıyorsunuz. Hızlı bir şekilde karşı takımın kalesine kadar gitmeli ve gol atmalısınız. Oyunda hızlı olan ve iyi oynayan kazanır. Bu yüzden paraları taktiksel olarak fırlatmalı ve arkadaşlarınızla birlikte hareket etmelisiniz.

Game of Coinball oyunu bozuk para maçı için özel olarak yapılmış bir sahaya ve binlerce oyuncuya sahip. Her ülkeden oyuncuyu bulabileceğiniz Game of Coinball, bu yönüyle birlikte oldukça zevkli hale geliyor. Oyunda birbirinden etkileyici grafikler ve ses efektleri de bulunmakta. Bu sayede oyun oldukça keyifli bir hale geliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Game of Coinball, oldukça zevkli bir oyun. Hemen şimdi arkadaşlarınıza da Game of Coinball'u indirtin ve eşsiz bir eğlenceye hazırlanın. Bu oyununda bozuk paraları en iyi şekilde fırlatıp birinci olacağınıza inanıyoruz. Hadi ne duruyorsunuz, hemen Game of Coinball oyununu indirin!

Uğur Sağlam

Game of Coinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Game of Coinball, bozuk para ile maç yapmanıza imkan sağlayan oldukça zevkli bir mobil oyundur.

Okullarda öğrencilerin sıkıldıkları zamanlarda oynadığı bozuk para maçı günümüzde çok fazla oynanmıyor. Akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte iyice unutulan eski oyunlar, Game of Coinball ile dijital çağa uygun hale getirilmiş.

Game of Coinball oyununda bozuk para maçı yapmanıza imkan sağlanıyor. Çoklu oyuncu ile oynanan bu oyunda rakiplerinizi belirliyor ve maça başlıyorsunuz. Aslında hemen hemen herkes bu oyunun nasıl oynandığını bilir. Biz yine de bilmeyenler için kısaca bahsedelim. Oyunda üç tane bozuk para ve bir tane kaleci bulunuyor. Bozuk paraları ilerleten kişiler aynı takımdan olurken, kaleci ise diğer takımdan oluyor. Game of Coinball oyununda bozuk paraları ilerleterek gol atmaya çalışıyorsunuz. En iyi oynayan kişi Game of Coinball'u kazanır. Yalnız bozuk paraları ilerletirken heyecan yapmamaya ve sıraya uymaya özen gösterin.

Onlarca farklı ülkenin dahil olduğu Game of Coinball oyununda, her yaştan ve her ırktan insan bozuk para maçı yapabiliyor. Eğlenceli müzikleri ve keyifli oynanışı ile birlikte Game of Coinball'u çok seveceksiniz. Hadi ne duruyorsunuz hemen arkadaşlarınızı toplayın ve bozuk para maçı yapmaya başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.
  • SkillTwins Football Game

    SkillTwins Football Game, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz freestyle futbol oyunu.
  • Super Goalkeeper - Soccer Game

    Super Goalkeeper - Soccer Game eğlenceli bir kalecilik oyunudur
  • Futurama: Game of Drones

    Futurama: Game of Drones mobil cihazlarınızda oynaytabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Ping Pong - Best FREE game

    Ping Pong - Best FREE game oldukça basit ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Golf Game One

    Golf Game One, akıllı cihazlarınız üzerinden golf oynamanızı sağlayan bir mobil oyundur.