Game Studio Tycoon 3

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Game Studio Tycoon 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun stüdyosu kurma oyunu.

Game Studio Tycoon 3, profesyonel oyuncu olarak kendi oyun stüdyonuzu kurma hayaliniz varsa geliştirmenize izin veren bir oyun. Windows platformunda hem mobil hem de masaüstü, tablette oynanmak üzere tasarlanmış oyunda birkaç çalışanınızın olduğu küçük bir ofisi dünyanın konuştuğu oyun stüdyosuna dönüştürmeye çalışıyorsunuz.

Masaüstü, mobil, oyun ve el konsolları için her yaş grubuna özel oyun geliştirmek için çalışanlarınızla birlikte gecenizi gündüzünüze kattığınız oyunda ilk başladığınızda küçük bir ofis veriliyor ve farklı işleri olabildiğince az sayıda çalışanınızla başarmaya çalışıyorsunuz. Oyunlarınız için yaptığınız reklamlar, reklam kampanyalarıyla bulunduğunuz şehirden dünya genelinde adınızdan söz ettirmek için uğraş veriyorsunuz. Bu arada sadece oyun geliştirmiyor; kendi donanımlarınızı üretip üçüncü parti geliştiricilerle anlaşmalar yapıyor, başarı grafiğinizi takip ediyor ve farklı stratejiler uygulayarak şirketinizi büyütme yolunda ilerliyorsunuz.

Nasıl bir oyun yapacağınıza karar vermekten oyunlarınızın satışınızı nasıl arttırabileceğinize her şey sizin kontrolünüzde. Bolca zaman harcattıran detaylı bir oyun; tavsiye ederim.

Erkan Calp

Game Studio Tycoon 3

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Game Studio Tycoon 3, kendi oyun stüdyonuzu kurduğunuz bir Android oyunu.

Game Studio Tycoon 3, adından da tahmin edeceğiniz üzere kendi oyun stüdyonuzu kurabildiğiniz simülasyon türünde bir mobil oyun. Pazardaki en iyi oyun şirketi olmak için gece gündüzünüze katıp çalıştığınız oyunda sıfırdan başlıyor ve farklı alanlarda uzman çalışanlarla şirketinizi büyütüyorsunuz.

Android platformunda ücretli olarak indirilmeye açılan oyunda her şeye sıfırdan başladığınızdan ilk olarak birkaç bağımsız kişinin çalıştığı, az adamla çok iş prensibini benimseyerek ufak ofisinizde çalışmalara başlıyorsunuz. Farklı platformlar için elinizdeki az sayıda ancak yetenekli ekiple oyunlar geliştiriyorsunuz, oyunlarınızı daha fazla kişiye ulaştırmak için reklam kampanyaları düzenliyor, geri bildirimler ışığında oyununuzu güncelleyerek satışları artırmak için çabalıyorsunuz. Oyun geliştirmenin yanı sıra donanım da üretebiliyorsunuz. Konsol, mobil cihaz veya el cihazı aklınıza gelen her türlü oyun oynanabilir cihazı üretme ve üçüncü parti geliştiricilerden ürettiğiniz cihazlarla uyumlu oyunlar geliştirmelerini isteyebiliyorsunuz.

Çalışanlarınızla ve şirketinizin durumuyla ilgilenmekten farklı platformlar için her yaş grubuna hitap edecek oyun projelerinizi hayata geçirmeye her şeyle siz ilgilenmek durumundasınız. Oyun zamanınızdan fazlasıyla yiyor. Son olarak, oyunun Türkçe dil desteği bulunmuyor. Fazlasıyla detaylı bir oyun olduğundan İngilizceniz yoksa oyundan tam keyif alamayabilirsiniz.

Erkan Calp

Game Studio Tycoon 3

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Game Studio Tycoon 3, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun stüdyosu kurma oyunu.

Game Studio Tycoon 3, amatör ve profesyonel oyuncuların hayalini süsleyen oyun stüdyosu kurma fırsatı sunan bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretli olarak indirilmeye açılan oyunda ufak bir ofiste başlayıp farklı platformlara oyunlar hatta kendi donanımlarımızı geliştirerek büyümemizi sürdürüyoruz. Tabii ki reklam kampanyaları düzenleme, satış grafiğini takip edip farklı stratejiler izleme gibi işlerle de ilgileniyoruz.

iPhone’da da oynanabilen ancak detay içerdiğinden iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm simülasyon oyununda kendi oyun stüdyomuzu kurup olabildiğince büyütmeye çalışıyoruz. İlk başladığımızda ofisimiz tabii ki küçük ve birden fazla işi yapma yetisine sahip az sayıda özel çalışanlarımız var. Masaüstü, mobil, konsollar için geliştirdiğimiz oyunlar ve kendi donanımlarımız ilgi gördükçe büyümemize sürdürüyor ve ofisimizi genişletmeye gidiyoruz. Farklı pozisyonlarda alanında uzman kişiler şirketimize başvuru yapmaya başlıyor.

Sıfırdan başlayıp dünya genelinde konuşulan oyun stüdyosu olma başarısını göstermemizi isteyen oyunun eşi benzerine iOS platformunda rastlamadım. Oyunun tek eksi yanı bence İngilizce olması. Eğer giriş seviyesinde de olsa yabancı diliniz yoksa oyunda ilerlemeniz biraz zor.

Erkan Calp

Game Studio Tycoon 3

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Game Studio Tycoon 3, kendi oyun stüdyonuzu kurup büyümeye çalıştığınız bir mobil oyun.

Game Studio Tycoon 3, oyun oynamak kadar geliştirme aşamasıyla da ilgileniyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım. Windows platformunda evrensel oyun olarak karşımıza çıkan yapım kendi oyun stüdyonuzu kurma fırsatı sunuyor.

Oyuna ilk başladığınızda henüz tanınmadığınızdan oldukça küçük bir ofistesiniz ve birden fazla projede eş zamanlı olarak çalışan az sayıda çalışanınız var. Masaüstü, mobil ve oyun konsollarına kısacası tüm platformlara oyun geliştiren bir ekipsiniz. Aynı zamanda kendi donanımlarınızı da üretiyorsunuz. Tabii ki oyunlarınız dünya genelinde ilgi görmeye başladığında artan başarı grafiğinizle bağımsız çalışanlardan ziyade alanında uzman kişiler şirketinize başvurmaya başlıyor ve ekibinizi gün geçtikçe genişletiyorsunuz.

Nasıl bir oyun yapacağınızdan geliştirme aşamasına, reklam kampanyalarından giderlerinize her şey sizin kontrolünüzde olduğundan oyuna ayıracak bolca vaktiniz olması gerekiyor. Boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz bir oyun kesinlikle değil. Bir de İngilizcenizin olması oyundan keyif almanız açısından önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trimmer Tycoon

    Trimmer Tycoon ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Computer Tycoon

    Computer Tycoon, kendi bilgisayar şirketinizi kurarak dünya devi olmaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • 3D Game Studio

    Kullanımı kolay, hızlı ve pratik işlem yapabilme yeteneğine sahip, 3 boyutlu profesyonel oyun yapım programı.
  • Arms Trade Tycoon: Tanks

    Arms Trade Tycoon: Tanks, kendi tank yapım şirketinizi kurabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Şirketinizi kurun, yönetin ve muhteşem tanklar üretin!
  • Zoo Tycoon

    Zoo Tycoon hayvanat bahçesi oyunu olarak, birçok farklı detayı ve mekaniği barındıran farklı bir oyun olarak yayınlanmıştır.
  • Animal Park Tycoon

    Animal Park Tycoon, arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz eğlenceli zaman geçirten hayvanat bahçesi oyunu.
  • Espresso Tycoon

    Espresso Tycoon, kendi kahve dükkanınızı hayalinizdeki gibi işletebildiğiniz bir yönetim simülatörüdür.
  • Party Hard Tycoon

    Party Hard'ın yaratıcıları, parti organize edip kar etmeye çalıştığınız yeni bir simülasyon oyunu ile karşınızda