Gangstar City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
738 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz mafya simülasyon oyunudur.

Gameloft, şu anda en popüler ve en başarılı mobil oyun yapımcılarından bir tanesi. Gangstar City ise bu firmanın en başarılı oyunlarından biri diyebilirim. Ücretsiz olmasının yanısıra 10 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiş olması da bunu kanıtlar nitelikte.

Bu oyun karakteristik olarak simülasyon ve şehir inşası tarzında diyebiliriz. Konuya göre kardeşiniz kötü adamlar tarafından kaçırılıyor ve sizin amacınız da onu kaçıran haydutların elinden kurtarmak. Bunu yapmak içinse öncelikle kendi bölgenizi kurmalı, dükkanlardan para toplamalı, diğer gangsterlerin dikkatini çekmelisiniz.

Los Angeles şehrinde kendinize bir isim yapmalısınız. Bunun içinde bankaları soymalı, polisle çatışmalı, düşmanlarınızı kaçırmalı ve çok daha fazlasını yapmalısınız. Los Angeles'in 4 bölgesini de fethetmeli ve şehrin kralı olmalısınız.

Gameloft'un diğer oyunu Gangstar Rio kadar aksiyon oyunu olmasa da, daha çok simülasyon tarzında diyebiliriz. Para biriktirmeli, deneyim puanları biriktirmeli ve bunları daha sonra silah, ev, araba ve kıyafet gibi şeylere harcamalısınız ki bu alemde kendinize bir yer edinin.

Oyunun grafikleri çok muhteşem diyebileceğimiz kadar iyi olmasa da bağımlılık yapıcı oyun tarzıyla sizi kendine bağlıyor ve şimdi ne olacak diye merak ettiriyor. Eğer strateji ve simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gangstar Rio: City of Saints

    Gangstar Rio: City of Saints bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Tractor Driver 3D: City

    Tractor Driver 3D: City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Ambulance Rescue: Zombie City

    Ambulance Rescue: Zombie City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Car Driver City

    Police Car Driver City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • LEGO City My City

    LEGO City My City oldukça eğlenceli bir mobil oyundur