Gangster Granny 2: Madness

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Gangster Granny 2: Madness ilginç bir aksiyon oyunudur

Gangster Granny 2: Madness ilginç bir hiakyeye sahip olan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletleerinizde oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunudur.

Gangster Granny 2: Madness'de mafya ile ilişkisi bilinmeyen; fakat işlediği suçlarla tanınan bir büyükanneyi yönetmekteyiz. Büyükannemiz geçmişinde altın hırsızlığı yapmış, soygunlar düzenlemiş ve güçlü silahlar satın alarak kanuna baş kaldırmıştır. Fakat şehrin en büyük bankasını soyarak en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışırken talihsizce yakalanmış ve uzun yıllar mapusta yatmıştır. Birgün gizemli bir paket hücresine ulaştığında içerisinden çıkan silah kurtuluşu için yeterli olmuştur.

Gangster Granny 2: Madness'de maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz ve düşmanlarımızın karşısına dikilerek bütün yeteneklerimizi sergiliyoruz. Bu iş için bize oldukça geniş bir silah koleksiyonu sunuluyor. Oyunda kazanacağımız puanlarla bu silahlardan beğendiklerimizi satın alabilmekteyiz. Oyunda 5 farklı oyun modu yer alıyor. Bu sayede oyundan kısa sürede sıkılmamızın önüne geçilmiş.

Gangster Granny 2: Madness kendine has bir stile sahip olan grafiklerle donatılmış. Tatmin edici seviyede olan grafiklerin yanında oyun düzenli olarak güncellemelerle eklenen yeni içeriklerle zenginleştiriliyor. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız Gangster Granny 2: Madness farklı bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Gangster Granny 2: Madness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Gangster Granny 2: Madness eğlenceli bir aksiyon oyunudur

Gangster Granny 2: Madness ilginç hikayesi ile öne çıkan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Gangster Granny 2: Madness'de Gangster olarak nitelendirilen ve mafya ile bağlantısı bilinmeyen bir büyükannenin hikayesi konu alınıyor. Soygunlar, altın hırsızlığı ve güçlü silahlara düşkünlüğüyle tanınan büyükannemiz ilk oyunda şehrin en büyük bankasını soymaya çalışmış; fakat elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen yakalanmıştı ve hapishaneye gönderilmişti. Birgün kaynağı bilinmeyen bir paket büyükannemizin hapishaneden kurtulmasına yardımcı olan silah ile birlikte büyükannemizin hücresine varmıştı.

Serinin 2. oyunu da maceraya kaldığımız yerden devam etmemizi sağlıyor. TPS türünde yani 3. şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunu olan Gangster Granny 2: Madness'de yine silahlarımızı kuşanıyoruz ve düşmanlarımızın karşısına çıkarak patronun kim olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Oyunda birçok farklı silah seçeneği mevcut ve bu seçenekleri oyunda kazandığımız puanlarla satın alabilmekteyiz.

Gangster Granny 2: Madness'de 5 farklı oyun modu bize bolca eğlence sunuyor. Oyunun grafikleri kendine has bir stile sahip ve görsel olarak tatmin edici düzeyde. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu ücretsiz seçeneği kaçırmayın.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Madness 2

    Zombie Madness 2, farklı silahlar kullanarak karşınıza çıkan zombi ordularını yok etmeniz gereken aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Grandpa & Granny 4 Online APK

    Grandpa & Granny 4 Online APK, arkadaşlarınızla çok oyunulu bir şekilde oynayabileceğiniz korku oyunudur.
  • Granny APK

    Granny APK, sizi eve hapseden kadından kurtulmaya çalıştığınız bir korku oyunudur.
  • Evil Granny 5 APK

    Toplamda iki seviye bulunan Evil Granny 5 APK'da, sizi kovalayan büyükanneniz ve büyükbabanızdan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Granny Smith

    Granny Smithelması ile mahallenizde özgürce koşun ve yaşlı kadın ile mahallenizdeki casusu kovalayın.
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • City Gangster : San Andreas

    City Gangster : San Andreas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz GTA benzeri bir aksiyon oyunudur
  • Real Gangster Crime 2 APK

    Real Gangster Crime 2 APK Android GTA oyunları oynamayı sevenlerin favorilerinden.