Gardens Inc. 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
337 MB DOSYA BOYUTU

Gardens Inc. 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasiğin dışında bir zaman yönetimi oyunu.

Gardens Inc. 3, Windows Phone telefonunuzun yanı sıra tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz zaman yönetimi oyunları arasında.

Ücretsiz indirip sonuna kadar hiç para harcamadan oynayabileceğiniz bahçecilik şirketi kurma ve yönetme oyununda Mike ve Jill adında yeni evli çiftlere çalınan düğün yüzüklerini bulmalarına yardımcı oluyorsunuz. Evli çiftlerle Avrupa’nın neredeyse tüm şehirlerini dolaşıyorsunuz. Uzun süren bu yolculuk esnasında tek amacınız kaybolan aile yadigarı yüzüğü bulmak değil. Aynı zamanda Avrupa’nın en iyi bahçecilik şirketi olmanız gerekiyor. İkisini başarmak ise tahmin edeceğiniz üzere uzun uğraşlar sonucunda oluyor.

Maceraya atılan çiftlerimizle Avrupa turu atarak 60’dan fazla görevi tamamlamaya çalıştığınız oyunda tek başınasınız. Sosyal ağ hesabınızı bağlayıp arkadaşlarınızı da bu maceranın içerisine sürükleme şansınız yok. Değerli yüzüğü bulduğunuzda zamanınızdan oldukça gitmiş olacak ancak dilerseniz mini oyunların bulunduğu ek bölümlerle devam edebilirsiniz.

Erkan Calp

Gardens Inc. 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
397 MB DOSYA BOYUTU

Gardens Inc. 3, Avrupa'nın en büyük bahçecilik şirketini kurmaya çalıştığınız uzun soluklu bir Android oyunu.

Gardens Inc. 3, hikaye üzerine kurulmuş zaman yönetimi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda adından da tahmin edeceğiniz bahçecilik şirketi kurmaya çalışıyoruz. Avrupa’nın en iyisi olmanın zorluğunu yaşamak bir yana başımıza hiç istemediğimiz bir olay geliyor.

Oyun hikaye üzerine kurulduğundan kısaca bahsetmek istiyorum. Oyunun ana karakterleri Jill ve Mike bahçecilikle uğraşan iki çiftimiz. Günlerden bir gün hayatlarını birleştirmeye karar veriyorlar. En mutlu oldukları düğün gününde aileden yadigar yüzükleri birileri tarafından çalınıyor. Kahramanlarımız hırsızın peşine düşüyorlar.

Bir yandan Avrupa’nın en iyi bahçecilik şirketini kurmaya çalıştığımız, diğer yandan kaybolan yüzükleri bulmak için Paris, Barcelona, Londra, Atina, Hamburg dahil tüm Avrupa şehirlerini dolaşıyoruz. Maceramız boyunca 60’dan fazla görev karşımıza çıkıyor. Harita üzerinden ilerlediğimizden oyun uzun süre bizi ekran başına kilitliyor.

Erkan Calp

Gardens Inc. 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
643 MB DOSYA BOYUTU

Gardens Inc. 3, iki yeni evli çiftin Avrupa'nın en büyük bahçecilik şirketini kurmasına yardımcı olduğunuz bir iOS oyunu.

Gardens Inc. 3, seri haline gelmiş oldukça popüler bir bahçecilik şirketi kurma ve işletme oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulan oyunda Avrupa’nın en büyük bahçecilik şirketini kurma ve çalınan aile yadigarı yüzüğü bulmak için Jill ve Mike ile birlikte Avrupa’yı turluyoruz.

Jill ve Mike adında evlenmeye karar vermiş iki çiftimizin kaybolan yüzükleri bulmak için Paris, Londra, Barcelona, Atina kısacası tüm Avrupa şehirlerini dolaştığımız, bir yandan bahçecilik şirketimizi genişletmeye çalıştığımız zaman yönetimi oyununda harita üzerinden ilerliyoruz. 60’dan fazla tamamlamamız gereken zorlu görev bizleri bekliyor.

Gardens Inc. 3 Özellikleri:

  • Güzel Avrupa şehirlerinde işletmenizi geliştirin.
  • Heyecan verici 60 seviye
  • Avrupalı müşterileriniz için renkli bahçeler tasarlayın.
  • 70’den fazla başarım
  • Düğün yüzüklerinizi çalan hırsızı yakalayın.
Erkan Calp

Gardens Inc. 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
297 MB DOSYA BOYUTU

Gardens Inc. 3, Windows Phone telefonunuzda hiç para harcamadan oynayabileceğiniz uzun soluklu bir zaman yönetimi oyunu.

Gardens Inc. 3, Avrupa’nın en iyi bahçecilik şirketini kurmaya çalıştığımız gerek görsel gerekse de oynanış açısından kaliteli bir zaman yönetimi oyunu ve Windows Phone platformunda eşi benzeri olmadığını da söyliyim.

Telefonumuza ücretsiz indirip üyelikle uğraşmadan doğrudan oyuna geçiyoruz. Amacımız Jill ve Mike adında yeni evlenmiş iki çiftin çalınan düğün yüzüklerini (aileden yadigar oldukları için son derece önemliler) bulmak, bir yandan da Avrupa’nın en iyi bahçecilik işletmesi olmak.

Harita üzerinden ilerlediğimiz oyunda kayıp yüzüğü bulmak için gitmediğimiz yer kalmıyor. Avrupa’nın gözde şehirlerini dolaşıyoruz. Maceramız boyunca 60’dan fazla görev veriliyor. Bu görevler tahmin edeceğiniz üzere hemen tamamlanamayan oldukça zorlu görevlerden oluşuyor.

İlk bakışta klasik şehir kurma oyunlarına benzeyen ancak hikaye üzerine kurulduğundan mıdır bilinmez oynarken çok daha keyif veren bir yapım olmuş. Kendinizi şehrin gürültüsünden, kötü görünümünden uzak tamamen yeşilliklerin içerisinde bulacağınız oyunu oyunlara ayıracak yeterince zamanınız varsa oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plague Inc.

    Plague Inc, dünya genelinde 1 milyar oyuncusu bulunan ödüllü strateji oyunu ve son olarak Steam platformunda karşımıza çıkıyor.
  • Soldiers Inc.

    Soldiers Inc., oynaması tamamen ücretsiz olan askeri temada hazırlanmış bir online strateji oyunudur.
  • War Inc

    War Inc, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarda oynanabilecek en iyi modern dünya savaş oyunlarından biri.
  • Invisible, Inc.

    Invisible, Inc.gizliliğin ön planda olduğu bir ajanlık oyunudur
  • Victoria 3

    Hemen Victoria 3 indirin ve 19. yüzyılın heyecan ve değişim dolu karmaşasında kendi toplumunuzu yaratın.
  • Crusader Kings 3

    Orta çağ döneminde geçen strateji oyunu Crusader Kings 3 Steam'de!
  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Dungeons 3

    Dungeons 3 kendi zindanlarınızı inşa ettiğiniz ve canavarlara hükmettiğiniz bir strateji oyunu