Garten of Banban 6

x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

Hayatta kalma korku oyunu olan  Garten of Banban 6'da, kayıp çocuğu kurtarın ve Banban okulundaki gizemi çözün.

Banban okulunda geçen devam eden bir hikayeyle karşımıza çıkan  Garten of Banban 6'da, tekrardan kayıp olan çocuğu bulmamız ve hayatta kalmamız gerekiyor. Daha önce hiç girilmemiş yerlere girin, bulmacaları çözün ve sizi kovalayan yaratıklara karşı mücadele verin. Serinin son oyunu önceki hikayeyi tekrardan devam ettiriyor. Yalnız bu sefer daha kötü koşullar ve zorlu bulmacalar ile karşı karşıya kalacaksınız. 

Önceki hikayeye bakacak olursak, yine aynı şekilde çocuğu bulup hayatta kalmaya çalışıyoruz. Lakin, Garten of Banban 4'teki gibi yanımızda artık bir başka arkadaşımız bulunmuyor. Bu nedenle tüm oyun boyunca tek tabanca olarak hareket etmemiz ve çok dikkatli olmamız gerekiyor. 

Garten of Banban 6 İndir

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunlar arasında bulunan Garten of Banban 6, tahmin edebileceğiniz üzere grafiksel anlamda oyunculara çok da bir şey veremiyor. Basit grafiklere ve mekaniklere sahip olan Garten of Banban 6'yı indirerek, siz de hayatta kalma korku deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Garten of Banban 6 Sistem Gereksinimleri

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: 2.5 GHz Quad-core Intel ya da AMD eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1 GB Ekran Kartı
  • DirectX: DirectX 11
Berkcan Aktürk

Garten of Banban 6

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
539.9 MB DOSYA BOYUTU

 Garten of Banban 6, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz yeni  Garten of Banban oyunudur.

Garten of Banban serisinin yeni oyunu olan Garten of Banban 6, iOS cihazlarda indirilebilir durumda. Banban okulunun derinliklerine inebildiğimiz bu oyunda, serinin diğer oyunlarına göre daha da yalnız olacaksınız. Bunun için çok dikkatli olmalı ve yaratıklara yakalanmadan bulmacaları çözmelisiniz. 

Amacımız önceki oyunlarda olduğu gibi çocuğu kurtarmak olacaktır. Banban okulunun derinliklerindeki korkutucu yaratıkları atlatın, odalardaki bulmacaları çözün ve katıp olan çocuğu bulun. Kimsenin inmediği kadar derinlere ineceksiniz. Bunun bilincinde olarak kimsenin cesaret edemeyeceği yerlere hareket edin.

Garten of Banban 6 İndir

Korku oyunlarını seven kullanıcılar, akıllı cihazlarında hikayeli bir oyun keyfi yaşayabilirler. Ekranda bulunan kontrol tuşlarını kullanarak hareket edin, telsizinizi kullanın ve yaratıklardan koşarak kaçın.

Türkçe dahil çokça dili içerisinde barındıran Garten of Banban 6, her türlü oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Basit grafikleri ve mekanikleri olsa da, tüm serinin aynı düzlemde gitmesi bu özelliklerin üstünü örtüyor diyebiliriz. Çok fazla grafiksel açıdan gözünüze hoş gelmese de, içeriklerinden ve oynanışından keyif alacağınızı düşünüyoruz.

Eğer siz de Garten of Banban serisine hakimseniz veya mobil cihazlarınızda korku oyunlar oynamayı seviyorsanız, Garten of Banban 6'yı indirerek bulmacaları çözüp, kayıp çocuğu kurtarabilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garten of Banban 4

    Garten of Banban 4, anaokulundaki gizemi çözmeye ve kayıp olan çocuğu bulmaya çalıştığımız bir oyundur.
  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • World of Warcraft: Legion

    World of Warcraft: Legion 6. World of Warcraft genişleme paketidir
  • Prince of Persia: Warrior Within

    Prince of Persia: Warrior Within, aksiyon ve macera oyunudur.
  • Prince of Persia: The Lost Crown

    Prince of Persia: The Lost Crown ile Pers efsanesi geri geliyor. Hemen Prince of Persia: The Lost Crown indirin ve bu 2.5D aksiyon oyununu deneyimleyin.
  • Ghost of Tsushima

    Ghost of Tsushima PC’ye geliyor! Bir an önce Ghost of Tsushima indirin ve PlayStation’ın en iyi oyunlarından birini bilgisayarınızda deneyimlemeye başlayın.
  • Banishers: Ghosts of New Eden

    Banishers: Ghosts of New Eden’da bambaşka bir dünya sizleri bekliyor. Hayalet avladığınız bu dünyada iki farklı karakter ile oynamaya başlayın.
  • Children of Morta

    Children of Morta ile benzersiz bir roguelike deneyimi sizleri bekliyor. Hemen Children of Morta indirin ve Bergson ailesinin fertleri keşfedin.