GatherNote

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

GatherNote mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir not alma uygulamasıdır

GatherNote eğer mobil cihazınızı not almakla ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir araca dönüştürmek isterseniz faydalanabileceğiniz bir not alma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan GatherNote farklı meslek dallarının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş bir uygulama. Normalde Android cihazımız üzerinde not alırken bu notlara sadece metinler girebiliyoruz. Fakat GatherNote bu işi fotoğraflar ve ses kayıtları ekleyerek yapabiliyor. Bu sayede projelerimiz üzerinde daha detaylı ve açıklayıcı notlar oluşturabiliyoruz.

GatherNote'un güzel yönü projenizle ilgili bir fotoğraf çektiğinizde bu fotoğraflar üzerine işaretler, ölçüler, boyutlar eklemenize izin vermesi. GatherNote ile aldığınız notlar düzenli bir şekilde saklanabiliyor. Etiketler sayesinde notlarınızı kategorilere ayırarak daha da kolay erişilebilir hale getirebiliyorsunuz.

GatherNote PDF dosyalarını içe aktarabiliyor. GatherNote emlakçılar, mühendisler, mimarlar, teknik servis ekipleri, şehir planlamacıları, tasarımcılar ve bilimsel araştırma yapan kullanıcılar için ideal bir not alma çözümü.

Can Erdil Şentürk

GatherNote

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
33.4 MB DOSYA BOYUTU

GatherNote mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir not alma uygulamasıdır

GatherNote not alma ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere geliştirilmiş bir uygulama olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan GatherNote farklı meslek dallarının not alma ile ilgili ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş bir uygulama. Kimi zaman yaptığımız işe ve projeye bağlı olarak düzen metin şeklindeki notlar yeterli olmayabiliyor; bu notlara fotoğraflar veya ses kayıtları eklememiz gerekiyor. İşte GatherNote bu ihtiyaçlarımızı karşılıyor. GatherNote ile not alırken bu notlara fotoğraflar ve sesler ekleyerek çok daha açıklayıcı notlar hazırlayabiliyorsunuz.

GatherNote'un güzel yönü notlarınıza sadece fotoğraflar eklemekle kalmaması, bu fotoğraflara işaretler koymanıza ve ölçüler eklemenize de izin vermesi. Örnek olarak; tasarladığınız bir mutfak dolabının fotoğrafta yerini işaretleyebiliyor, boyutlarını üzerine not edebiliyorsunuz.

GatherNote emlakçıların, mimarların, tasarımcıların, mühendislerin ve daha birçok farklı meslek ustasının işlerini kolaylaştırabilen bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz