gBurner Virtual Drive

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME

gBurner Virtual Drive, bilgisayarınız üzerinde sanal sürücüler oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif yazılımlar için cd/dvd/blu-ray araçları kategorisine göz atabilirsiniz.

gBurner Virtual Drive, popüler sanal CD ve DVD oluşturma programı Daemon Tools ile temelde aynı işlevlere sahip olan bir sanal sürücü oluşturma programıdır.

Programı ilk kez bilgisayarınıza kurduktan sonra sistem tepsisinde programa ait bir ikon belirecektir ve gerekli düzenlemeleri sistem tepsisi üzerinde yer alan program ikonuna tıklayarak gerçekleştirebiliyoruz.

Kaç adet sanal sürücü oluşturmak istediğinizi ve oluşturmuş olduğunuz sanal sürücülerin hangi sürücü harfleri üzerinde çalışmasını istediğiniz kolaylıkla seçebileceğiniz program, maksimum 16 adede kadar sanal sürücü oluşturmanıza izin vermektedir.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarda kullanan program, herhangi bir kullanıcı arayüzüne sahip değildir ve gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri sistem tepsisinde yer alan program ikonu yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayarınız üzerinde CD ve DVD imaj dosyalarını açabileceğiniz ücretsiz ve basit bir sanal sürücü oluşturma programına ihtiyacınız varsa gBurner Virtual Drive'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DVDFab Virtual Drive

    DVDFab Virtual Drive ile DVD ve Blu-ray kalıp dosyalarınızı açabileceğiniz sanal sürücüler oluşturabilirsiniz.
  • gBurner

    gBurner, kullanışlı bir CD/DVD yazma ve disk görüntüsü işleme aracıdır.
  • Circle Virtual CD

    Circle Virtual CD ile CD'lerin imajını alabilirsiniz.
  • Virtual CD

    Virtual CD, CD veya DVD arşivlerinizi bilgisayarınızda yedeklemek ve bu yedekleri sanal sürücüler oluşturarak kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir gelişmiş sanal sürücü yaratma aracı.
  • WD SmartWare Virtual CD Manager

    WD SmartWare Virtual CD Manager, Western Digital harici diskler için geliştirilen küçük ve basit bir sanal CD yönetim programıdır.
  • KEGA Fusion

    PC üzerinden Sega Genesis/Mega Drive, 32x, Mega CD, Master System, SG-1000 ve SC-3000 sistemlerini çalıştıran etkileyici bir emülatör.
  • Spider-Man: Homecoming - Virtual Reality Experience

    Spider-Man: Homecoming - Virtual Reality Experience sanal gerçeklik başlığıyla oynanan bir oyundur
  • Virtual Canvas

    Virtual Canvas, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimleri düzenleyebileceğiniz basit bir resim editörüdür.