Genie Timeline Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME
12.87 MB DOSYA BOYUTU

Genie Timeline Free, bilgisayarınız üzerinde yer alan verileri yedekleyebileceğiniz ve ihtiyacınız olduğunda geri yükleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.

Genie Timeline Free, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde bulunan önemli verileri kolayca yedekleyebilmeleri ve daha sonra tekrar geri yükleyebilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir yedekleme programıdır.

Oldukça etkili bir yedekleme aracı olan Genie Timeline, yedekleme işlemleri sırasında benzer formattaki içerikleri bir araya toplayarak yedeklemektedir. Yani müzik dosyaları, resimler, videolar, dökümanlar, yer imleri gibi farklı kategoriler altında verileriniz yedeklenmektedir.

Oldukça modern ve etkileyici bir arayüze sahip olan program, kullanıcıların iki kolay adımda verilerini yedeklemelerini sağlamaktadır. Bu adımlardan ilki verilerinizi yedekleyeceğiniz sürücüyü seçmek, ikincisiyse hangi verileri yedeklemek istediğinizi seçmek. Genie Timeline Free ile dosyalarınızı yedeklemek işte bu kadar kolay.

Aynı zamanda program içerisinde yer alan yedekleme sihirbazı da tüm işlemleriniz boyunca size yardım edecek ve istediğiniz tüm verilerinizi çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yedeklemenize olanak tanıyacaktır.

Genie Timeline'ın Akıllı ve Sürekli Veri Koruma özelliği sayesinde, belirli zaman aralıklarında otomatik olarak yedek alabilir ve verilerinizi en güncel halleriyle bir kenarda saklayabilirsiniz.

Ücretsiz, kullanışlı, pratik ve güçlü bir veri yedekleme programına ihtiyaç duyuyorsanız, Genie Timeline Free'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Driver Backup

    Free Driver Backup ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır.
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.
  • Static Outlook Express Backup Free

    E-postalarınız Outlook Express Backup Free ile güvende kalacak.Bir çok yedekleme aracı belgeler konusunda çok gelişmiş olsa da aynı işi e-postalarınız üzerinde yapabilen program sayısı nispeten azdır.
  • TSR Backup Software FREE

    TSR Backup Software FREE programını kullanarak değerli dosyalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • HDClone Free Edition

    Hard diskleri sorunsuz klonlayan HDClone Free Edition, hem veri hem de zaman avantajı sağlıyor.
  • Ocster Backup Free

    Ücretsiz ve kolay kullanıma sahip Ocster Backup Free siz bilgisayar başında olmasanız bile belirlenen saatlerde veya otomatik olarak bilgisayarınızı yedeklemenizi sağlar.
  • Hamster Free Burning Studio

    CD, DVD veya Blu-ray diske kayıt yapabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir yazma programı arıyorsanız Hamster Free Burning Studio yedekleme ve klonlama seçenekleriyle yeni alternatifiniz olabilir.
  • TSR Continuously Backup Free

    Bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri yedeklemek için bu ücretsiz programı deneyebilirsiniz.