Geometry Wars 3: Dimensions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME

Geometry Wars 3: Dimensions, grafikleri ile oyuncularına kendine hayran bırakan ödüllü bir Android savaş ve arcade oyunu.

Geometry Wars 3, geometri savaşları oyununun son çıkan serisi olan ve Android mobil cihazlarınızın ekranını renk cümbüşüne çeviren bir Android savaş oyunu.

Konsol kalitesindeki grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken Geometry Wars 3, hem Android hem de iOS versiyonu ile oyuncuların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Arcade ve savaş oyunları kategorisine giren Geometry Wars 3'da birbirinden harika tasarlanmış 50 farklı bölümlük bir maceraya çıkıyorsunuz. Her bölümün zorluğu farklı ve her birini oynamak farklı bir heyecan sunuyor. Galaksinin derinliklerine indiğiniz oyundaki amacınız ise dalgalar halinde gelen düşmanları yok etmek.

Size eşlik edecek olan 5 farklı pet de bulunuyor. Bu petler arasından farklı özelliklere sahip olanlardan bir tanesini seçebiliyorsunuz. Ayrıca siz de seçeceğiniz 5 farklı süper güçten birine sahip oluyorsunuz. Bu süper güç sayesinde düşmanlarınız karşısında zaman zaman rahat bir nefes alabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ve diğer online oyuncular ile kıyasıya yarışacağınız oyunun tek kötü yanı ücretli olması. Normal mobil oyunlara göre biraz pahalı oyunun her kuruşunu hakettiğini düşünüyorum. Eğer mobil cihazlar üzerinde oynayacağınız oyunlar için para vermeyi sorun etmeyen oyunculardan bir tanesiyseniz, Geometry Wars 3: Dimensions'u mutlaka satın alarak denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Geometry Wars 3: Dimensions

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Geometry Wars 3: Dimensions, karşılaşacağını tüm düşmanları yok etmeniz gereken başarılı ve heyecanlı bir iOS aksiyon ve savaş oyunu.

Geometry Wars 3: Dimensions, iPhone ve iPad'leri üzerinde aksiyon ve savaş oyunları oynamaktan keyif alan oyuncuların tercih edebileceği heyecan dolu bir oyun. Ücretli olan oyun standart oyun fiyatlarının biraz üzerinde fakt kalitlei oyun oynamak için para ödemekten kaçınmayan mobil cihaz kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gördüğünü söylebilirim.

Seri halinde geliştirilen Geometry Wars 3'ün grafik kalitesini PlayStation ya da XBox gibi konsolların görsel kalitesi ile karşılaştırsam yarışır. Oldukça güzel ve çok kaliteli görseller ile geliştirilen Geometry Wars 3, oynadığı oyunlarda görselliğe önem veren oyunları kesinlikle mest edecektir.

Survive yani hayatta kalma üzerine kurulu oyundaki amacınız dalgalar halinde gelen tüm düşmanlarınızı yok edip yolunuza devam etmek. 50 farklı bölüm bulunan oyunda farklı oyun modları ve boss savaşları yer alıyor.

Oynarken oldukça heyecanlanacağınız oyunda el becerileriniz de biraz devreye giriyor. Oyunu oynadıkça hakimiyetiniz daha çok artıyor ve gün geçtikte daha da iyi oynamaya başlıyorsunuz.

50 bölüme ek olarak iPhone ve iPad'ler için sunulan 2 bonus bölüm daha bulunuyor. Size bu macera da eşlik edecek olan 5 farklı asistan da bulunuyor. Bu asistanların da her biri saldırı, toplayıcı, koruma vb. şeklinde özelliklere sahip ve buna göre hareket ediyorlar.

Oyun içinde iCloud kullanırsanız kaldığınız yeri kaydedebiliyorsunuz. Böylece bir sonraki girişinizde kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün oluyor.

Tam bir görsel şölen olarak oynayacağınız bu aksiyon, savaş, survive, shooter ve arcade oyununda zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Cartoon Wars 3

    Cartoon Wars 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Geometry Chaos

    Geometry Chaos, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Geometry Flail

    Geometry Flail mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Geometry Jumpy Brick

    Geometry Jumpy Brick, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • Geometry Shot

    Geometry Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.