Gerçek Zikirmatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,994 TOPLAM İNDİRME

Gerçek Zikirmatik, zikir çekmek istediğinizde size büyük yardımı olacak ücretsiz bir Android zikir uygulaması.

Gerçek Zikirmatik, farklı renklerdeki temaları ile rengarenk kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android zikir çekme uygulaması.

Zikir çekerken en büyük yardımcılarımız olan zikirmatiklerin mobile uyarlanmış versiyonu olan Gerçek Zikirmatik sayesinde Android telefon ve tabletinizi kullanarak dilediğiniz zaman ve yerde zikir çekebilmeniz mümkün oluyor.

Geceye özel modu sayesinde LED ışığıyla ekranı aydınlatan uygulama durudğunuzda sayıyı kaydederek daha sonra devam etmenizi sağlıyor. Ekran üzerindeki count tuşu sayımı başlatmanızı sağlarken, reset tuşu da sayıyı sıfırlamanızı sağlıyor. Sağ taraftaki minik led tuşu ise ekranın yanmasını sağlıyor.

Bu tür uygulamalardan tek beklentimiz sorunsuz çalışmaıs ve zikir sayımızı saymasıdır. Fakat Gerçek Zikirmatik sunmuş olduğu 12 farklı tasarım sayesinde uygulamayı daha keyifli kullanmamızı sağlıyor. Uygulamayı Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kurduktan sonra giriş yaparak renk ve tema ayarlarını dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Zikir çekimleri için ideal bir Android uygulaması olan Gerçek Zikirmatik uygulamasını denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Akıllı Zikirmatik

    Yüzük şeklindeki zikirmatiklerden esinlenerek geliştirilmiş, işlevsel bir zikirmatik uygulaması.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistanı) Android uygulaması, Kıble bulucu, namaz/ezan vakitleri, Kur'an-ı Kerim, Allah'ın 99 ismi, zikirmatik ve daha fazlasını içeriyor.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Idle Life Sim

    Gerçek bir yaşam sürmeye çalışacağız.
  • Whistle

    Whistle çevreye yüksek frekanslarda gerçek düdük sesi yayan bir uygulamadır.
  • iStaging

    iStaging, ister evinizi ister ofisinizi gerçek zamanlı olarak tasarlayabileceğiniz ücretsiz ve son derece şık bir Android dizayn uygulaması.
  • Homestyler

    Homestyler, hayalinizdeki evi gerçek mobilya ve eşyalarla birlikte 3 boyutlu olarak tasarlayabileceğiniz başarılı ve etkili bir Android uygulamasıdır.
  • Weatherwise

    Standart hava durumu uygulamalarının dışına çıkan ve size gerçek zamanlı hava durumunu animasyonlu bir arkaplanda gösteren ilgi çekici bir uygulamadır.