Get A Grip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Get A Grip, tehlikelerle dolu bir ormanda bebek bir pandayı kurtarmanız gereken bir Android oyunu.

Get A Grip, Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz, cihazda da fazla yer kaplamayan bir beceri oyunu. Elle çizilmiş hissiyatı veren görselleriyle dikkat çeken oyunda bebek pandayı kurtarmak için kendimizi tehlikelerle dolu bir ormanın içerisine atıyoruz.

Basit sürükleme, kaydırma hareketleriyle oynandığından hem telefon hem de tablette bir oynanış sunan Get A Grip oyununda türlü türlü zehirli ve çirkin görünümlü yılanlarla dolu bir ormana kendimizi atıyoruz. Dev bir ağacın tepesinde oyuna başlıyoruz. Amacımız sırtımıza attığımız minik pandayı bulunduğu tehlikeli ortamdan uzaklaştırmak. Tabii ki bu, hiç kolay değil.

Tek amacımızın sevimli bebek bir pantayı vahşi ormandan alıp ait olduğu götürmek olan oyunda sürekli olarak tırmanma durumundayız. Agaca sıkı sıkıya sarılıyor ve pandayı olabildiğince yukarı taşımaya çalışıyoruz. Lakin hem tutunduğumuz noktalarda çıkan yılanlar hem de altımızda bizi takip eden ateş işimizi oldukça zorlaştırıyor. Bir yandan tehlikeli yılanların ısırığına maruk kalmamaya çalışmak, diğer yandan ateşin bedenimizi kül etmesini önlemek hem dikkat hem de beceri istiyor. Tarzan görünümlü karakterimizle tırmanırken dikkatli ve aceleci olmamız gerekiyor.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz (skorumuzu Facebook arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz.) aksiyon dolu oyunun kontrol sistemi biraz zor yapılmış ve alışma gerektiriyor. Karakterimizle tırmanmak için ellerimizi ayrı ayrı kullanmamız gerekiyor. Ekranın sol tarafında sürükleme hareketi yaptığımızda sol elimizi, sağ tarafında sürükleme yaptığımızda da sağ elimizi kullanmış oluyoruz. Kulağa basit gelse de dengeyi kurmak oldukça zor.

Get A Grip, boş zamanlarda oynanabilecek tarzda zama geçirmek için ideal bir oyun.

Erkan Calp

Get A Grip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Get A Grip, basitleştirilmiş stilize üç boyutlu görsellere sahip beceri - aksiyon türünde bir Windows Phone oyunu.

Get A Grip, her türlü hayvanın yaşamını sürdürdüğü vahşi ormanda kaderine mahkum bırakılan bebek bir pandayı sahiplenip ormandan çıkarmaya çalıştığımız bir beceri oyunu. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip ufak boyutlu olmasıyla hemen oynamaya başlayabildiğimiz oyunda tarzan görünümlü bir karakteri kontrol ediyoruz.

İlginç olarak Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan Get A Grip oyununda minik sevimli bir pandanın tehlikeli ormandan kaçmasına yardımcı oluyoruz. Pandayı sırtımıza alıyor ve ağaca tırmanmaya başlıyoruz. Yol boyunca karşımıza her türlü yılan ve arı kovanları çıkıyor. Ağacı kaplayan yılanlardan ısırılmadan, arılardan sokulmadan kaçmaya devam ederken, bir yandan da bizi takip eden ateşe yakalanmamamız gerekiyor. Ateşe yakalandığımız vakit oyuna sil baştan başlıyoruz.

El yapımı göz nuru görsellerle süslenen oyunda aksiyon hiç eksik olmuyor. Biz tırmandıkça altımızdaki ateş te bizi takip ettiğinden tırmanırken tehlikeli canlıları da hızlıca tespit etmemiz, arkamıza bile bakmadan sürekli tırmanmamız gerekiyor. Zaman zaman güçlendiriciler yardımıyla vakit kazansak ta bu kolaylık uzun süre sunulmuyor.

Sonu gözükmeyen bir ağaca pandayla birlikte tırmanarak ilerlediğimiz oyunda ilerlemek oldukça güç. Karakterimizin hem sağ hem de sol kolunu yönetme yetkisi verilmiş. Tırmanmak için kolları dengeli bir şekilde hareket ettirmemiz gerekiyor. Bunu basit sürükleme hareketiyle yapabiliyor olsak ta kontrol sistemine alışmak zaman alıyor.

Get A Grip Özellikleri:

  • Eşsiz ve yenilikçi kontrol sistemi
  • Rastgele oluşturulan bölümler
  • Çevrimiçi ve yerel en iyiler tablosu
  • Facebook’ta skor paylaşma
  • Binbir zorlukla kazanacağınız çok sayıda başarım
  • Basitleştirilmiş stilize 3 boyutlu mekanlar
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Get Off My Glass

    Get Off My Glass, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Get in Shape

    Harika bir beceri oyunu
  • Get to da choppa

    Get to da choppa mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Get Teddy

    Get Teddy, küçük bir çocuğu oyuncak ayısına ulaştırmaya çalıştığımız, Android platformuna özel bir bulmaca oyunudur.
  • Get Wrecked: Epic Battle Arena

    Get Wrecked: Epic Battle Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online savaş oyunudur
  • Don't get fired!

    Don't get fired! isimli bu oyunda işe girip mümkün olduğunca uzun süre boyunca şirkette kalmaya çalışıyoruz.
  • Get The Auto