Ghost Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,914 TOPLAM İNDİRME
40.18 MB DOSYA BOYUTU

Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.

Ghost Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz güçlü ve işlevsel bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden güçlü özelliklere sahip olan tarayıcı ile tüm hesaplarınızı tek bir pencerede kontrol edebiliyorsunuz.

Farklı hesaplarınızı kontrol etmek için farklı internet tarayıcıları kullanıyorsanız Ghost Browser ile bu derdiniz ortadan kalkıyor. Tek bir pencere ile farklı hesaplara giriş imkanı sunan Ghost Browser, oldukça kullanışlı bir çözüm sunuyor. Chromium tabanlı olarak Larry Kokoszka tarafından geliştirilen internet tarayıcı, farklı sekme gruplarını birbiriyle ayırabiliyor. Böylece aynı internet sitesinde tek pencerede giriş yapabiliyorsunuz. Örneğin Tamindir.com sayfasına giriş yaptınız ve başka bir hesap ile tekrar giriş yapmanız gerekiyor. Bu durumda Ghost Browser'da yeni bir sekme açıp Tamindir.com sitesine ilerlemeniz yeterli oluyor. Böylece 2 farklı sekme ile 2 farklı hesaba tek pencerede sahip olabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı olan Ghost Browser, özellikle farklı hesap kullananların mutlaka denemesi gereken bir internet tarayıcıdır. 

Tüm Chrome eklentilerine de destek sunan Ghost Browser, aynı zamanda son derece basit bir kullanıma sahip. Aktif olarak internet kullananların bilgisayarlarında mutlaka olması gereken bir internet tarayıcısı olduğunu da söylemek gerekiyor. Ghost Browser'ı sakın kaçırmayın.

Ghost Browser'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ghost Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
76.19 MB DOSYA BOYUTU

Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.

Ghost Browser, Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz harika bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü özelliklere sahip olan Ghost Browser ile tüm işlerinizi tek bir pencerede halledebiliyorsunuz.

Farklı hesapları tek bir pencerede kontrol etme imkanı sunan Ghost Browser, güçlü özellikleri ve kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. Ghost Browser, sahip olduğu özellik ile sekmeler arası bağlantıyı kaldırıp, farklı tarayıcı hissi yaşanmasını sağlıyor. Böylece internet sitelerine giriş yaparken farklı hesapları da farklı sekmelerde kullanabiliyorusunuz. Örneğin Tamindir.com sayfasına giriş yaptınız ve başka bir hesap ile tekrar giriş yapmanız gerekiyor. Bu durumda Ghost Browser'da yeni bir sekme açıp Tamindir.com sitesine ilerlemeniz yeterli oluyor. Böylece 2 farklı sekme ile 2 farklı hesaba tek pencerede sahip olabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı olan Ghost Browser, özellikle farklı hesap kullananların mutlaka denemesi gereken bir internet tarayıcıdır. Larry Kokoszka tarafından Chromium tabanlı olarak geliştirilen tarayıcı ile işleriniz bir hayli kolaylaşıyor.

Chromium tabanlı olduğu için tüm Chrome eklentilerine de destek sunan Ghost Browser, aynı zamanda son derece basit bir kullanıma sahip. Eğer aktif olarak internet kullanıyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir internet tarayıcısı olduğunu da söylemek gerekiyor. 

Ghost Browser'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Yandex Browser Fenerbahçe

    Yandex Browser Fenerbahçe, Fenerbahçe sevdalıları için takımlarının temasına sahip bir internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Galatasaray

    Yandex Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için özel hazırlanmış internet tarayıcısı.
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.
  • AVG Secure Browser

    AVG Secure Browser, Windows, Mac ve Android cihaz kullanıcıları için hızlı, güvenli ve daha gizli web tarayıcı.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • Yandex Browser

    Yandex Browser, internet üzerinde gezinmek için kullanabileceğiniz hızlı, sade ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır.