Ghostrunner 2

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
39.06 GB DOSYA BOYUTU

Ghostrunner kaldığı yerden devam ediyor. Aksiyon bitmiyor. Ghostrunner 2 ile birlikte artık her şey daha hızlı ve daha iyi.

One More Level’ın geliştirdiği ve 505 Games’in yayıncılık rolünü üstlendiği Ghostrunner 2, 2023 yılında bizlerle olacak. İlk oyun büyük övgüler toplamıştı ve bizlere oldukça eşsiz bir oynanış sunmuştu. Şimdi ise Ghostrunner 2 ile birlikte her şey daha hızlı ve daha zorlu.

Ghostrunner 2’nin dikkat çekici en önemli özelliği artık oyunda motosiklet bulunuyor olmasıdır. Artık daha geniş alanlarda gezeceğiz. Bizleri heyecanlandıran bu motosiklet mevzusu oyuna oldukça iyi entegre edilmiş. Ghostrunner 2, ilk oyunda iyi yaptığı her şeyi daha iyi yapmış, keşke şunlar da olsa dediğimiz pek çok şeyi oyuna eklemiş.

Ghostrunner 2, ilk oyundaki olaylardan bir yıl sonrasını konu alıyor. İnsanlığın son sığınağı Dharma Kulesi'ne hükmeden tiranın düşüşünden sonra  insanlığın geleceğinin nasıl şekilldendiğine tanıklık edeceğiz. Destansı, unutulmaz bir deneyim yaşamak için Dharma Kulesinin dışındaki vahşi siber ninjalarla ve yapay zeka tarikatıyla dövüşüyoruz.

Oyun

En İyi Cyberpunk Temalı Oyunlar

Ghostrunner 2’de artık doğrusal olmayan bölümler de bulunuyor. Yani bir bölümü geçmenin artık birden fazla yolu var. Tekrar oynanabilirliği yükselten bu sistem oyuncular tarafından sevilmiş gibi gözüküyor..

Ghostrunner 2 İndir

Hemen Ghostrunner 2’yi indirin ve bu eşsiz oyunu deneyimlemeye erkenden başlayın. Her bakımdan ilk oyundan çok daha iyi bir yapım olmayı başaran Ghostrunner 2 sizi gerçekten bir siber ninja gibi hissettirecek.

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghostrunner

    İnsanlığın son umudu olarak rol alacağımız Ghostrunner'da bir çıkış yolu arayacağız.
  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • ENENRA: DΔEMON CORE

    Hemen ENENRA: DΔEMON CORE indirin ve bu cyberpunk dünyada karşınıza çıkan düşmanlarla savaşın.
  • Shadows of Doubt

    Shadows of Doubt, suçluların hüküm sürdüğü bir Cyberpunk evreninde geçen açık dünya dedektiflik oyunudur.
  • Out of Action

    Hemen Out of Action indirin ve cyberpunk bir dünyada hızlı oynanışa sahip bu oyunu deneyimlemeye başlayın.
  • System Shock

    Cyberpunk oyunlar içerisinde en bilinen yapımlardan biri olan System Shock’ın remake versiyonu artık oynayabilir durumda.
  • Nightwolf: Survive the Megadome

    Nightwolf: Survive the Megadome araçlarınızı kullanarak savaştığınız bir oyun
  • Rage 2

    Rage 2 farklı tarza sahip aksiyon oyunudur.