GiliSoft Free Disk Cleaner

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME

Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.

İndirmek istediğiniz program virüs içerdiği için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri incelemek isterseniz Sistem Araçları kategorisine göz atabilirsiniz.

Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.

Bu güçlü tarama motorunun işi çöp dosyalarının yerini hızlı ve güvenli şekilde belirlemektir. GiliSoft Free Disk Cleaner, çöp dosyaları silerek kullanılabilir disk alanını artırarak sistem performansını geliştirir. Taranacak bölgenin içinde ya da dışında tutmak istediğiniz alanları ve ayrıca sürücüleri belirleyebilirsiniz. Tarama sonuçları kısmî toplamlarla beraber gösterilir. Programın disk analizcisi modülü dosya tiplerini hem grafik hem de liste halinde görmenizi sağlar.

Program çeşitli özeliklere ve bilgisayarınıza yararlı olacak niteliklere sahiptir. Çok sayıda teste dayalı olarak, belirli klasörlerde meydana gelene değişikliklerin sistem güvenliğini etkileyebileceği ve bu değişikliklerin klasörleri otomatik olarak dışlanan listesine ekleyeceği belirlenmiştir. Bu klasörler, program tarafından tarama yapıldığı süre boyunca herhangi bir potansiyel risk oluşturmamak adına atlanır.

Bu basit tasarımlı kullanımı kolay ve yenilikçi arayüzlü programı kullandığınız sırada tarama yaptıktan ve sonuçları gördükten sonra, çöp dosya olarak belirlenen herhangi bir dosyanın silinmesi konusunda şüphede kalırsanız, içeriği kontrol ederek karar verebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Anvide Disk Cleaner

    Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.
  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • Little Disk Cleaner

    Little Disk Cleaner sabit diskinizde bulunan gereksiz dosyaları temizlemek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır.
  • WinMend Disk Cleaner

    WinMend Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Disk Cleaner

    Yönetimsel programları denetleyen disk temizleyicisi.
  • Free System Traces Cleaner

    Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.