GiliSoft Privacy Protector

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
733 TOPLAM İNDİRME

Windows için Glisoft Privacy Protector programı, bireysel kullanıcılara, bilgisayarlarında güçlü ve güvenilir bir koruma sağlamaları için tasarlanmıştır.

İndirmek istediğiniz program virüs içerdiği için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri incelemek isterseniz İnternet Güvenliği kategorisine göz atabilirsiniz.

Windows için Glisoft Privacy Protector programı, bireysel kullanıcılara, bilgisayarlarında güçlü ve güvenilir bir koruma sağlamaları için tasarlanmıştır.

Gizliliği koruma işlevi yapan bu program; bilgisayarınızdan veri çalmaya çalışan hackerlar tarafından bilgisayarınıza zarar vermek için oluşturulan virüs, trojan, spyware gibi zararlı yazılımların bilgisayarınıza erişimini önler. Bu program ayrıca bilgisayarınızdaki aktivitelerin tüm izlerini silebilir ve sabit diskinizden hassas verilerin kaybolmasına karşı koruma sağlar.

Bu yazılım gizli dosyalarınızı, klasörlerinizi ve sürücülerinizi kullanıcılara ve programlara Windows güvenli mod altında olsalar da tamamen görünmez kılmak için saklar. Windows işletim sisteminizde Glisoft Privacy Protector tarafından kilitlenen veriler, herhangi birinin erişimine, bunları açmasına, okumasına, değiştirmesine, başka yere taşımasına, bunları silmesine kopyalamasına ve yeniden adlandırmasına karşı korunmuş olur. Parola ile korunan bir dosya içinde çalışma yaptığınız sırada birdenbire bilgisayarınız kapansa da, bilgisayarınızı yeniden çalıştırdığınız zaman dosyalar parola ile korunmaya devam eder. Parola ile korunmaya alınan klasörler içindeki dosyalar ve alt dosyalar da aynı şekilde kilitli ve korunaklıdır. Program basit tasarımlıdır ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Privacy Protector

    Ashampoo Privacy Protector programını kullanarak bilgisayarınızdaki dosyaların tam güvenliğini sağlayabiliyor, onları şifreyle koruma altına alabiliyorsunuz.
  • EkinSis Exe Protector v1.0

    EkinSis Exe Protector .exe dosyaları yetkisiz kullanıcılara karşı parolalı olarak korumaya yarayan bir bilgisayar güvenlik yazılımıdır. Korunan uygulamayı çalıştırmak için doğru parolanın girilmesi gerekir.
  • Clever Privacy Cleaner Free

    Clever Privacy Cleaner Free ile internet gezintilerinizin izlerini temizleyebilirsiniz.
  • Privacy Sweeper

    Privacy Sweeper ile kişisel bilgilerinizi güvence altına alabilirsiniz
  • iNet Protector

    İnternetin kontrolü sizin elinizde. İnterneti zamana göre kısıtlamak, engellemek ve parola koymak gibi pek çok seçenek sunan program internet erişim kontrolünü size bırakıyor.
  • Easy File & Folder Protector 4.2

    Bu Program İle Tanımlı Olan Tüm Kullanıcıların Oturumlarında Kısıtlanmasını İstediğiniz Dosyaları ve Klasörleri Belirleyebilirsiniz.
  • Privacy Eraser Free

    Privacy Eraser Free, çevrimiçi güvenliğine önem veren ve arkasında iz bırakmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan güçlü sistem temizlik programıdır.
  • Pop-up and Privacy Defender Pro 7.0.4f

    Super Kullanışlı ve İşinize yarar. Popuları Def eder.