GiliSoft Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
524 TOPLAM İNDİRME

Windows için GiliSoft Video Converter programı, ses ve video dosyalarının formatını başka formata dönüştürmenizi sağlayan çok nitelikli bir uygulamadır.

İndirmek istediğiniz program virüs içerdiği için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri incelemek isterseniz Format Dönüştürücüler kategorisine göz atabilirsiniz.

Windows için GiliSoft Video Converter programı, ses ve video dosyalarının formatını başka formata dönüştürmenizi sağlayan çok nitelikli bir uygulamadır.

Basit bir tasarıma sahip olan bu program, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Bu programla herhangi bir formattaki ses ya da video dosyasını AVI, WMV, MP4, MKV, FLV, 3GP, MPG, SWF ve benzeri formatlara dönüştürmeniz mümkündür. GiliSoft Video Converter kolay, hızlı ve güvenilir bir program olmasının yanında çok sayıda farklı özellikle doludur. Bu araçla videolarınızı AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP,SWF gibi popüler formatlara dönüştürebilirsiniz. Ses dosyalarınızı ise MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG gibi formatlara dönüştürmeniz mümkündür.

Bunların yanında bu dönüştürme aracı, ses ve video dosyalarınızı taşınabilir cihazlarda dinleme ve izleme keyfi yaşamanız için size, onları gerekli formatlara dönüştürme olanağı sunar. Yani bu dosyaları PSP, PS3, iPod, iPhone, Apple TV, Xbox, Google phones, iPad gibi cihazlarda izlemek ve dinlemek için istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.
  • Total Video Converter

    Total Video Converter, video dönüştürücü ve ses dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz başarılı bir format dönüştürme programıdır.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.