Ginger Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Ginger Rangers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Ginger Rangers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda uçan yaratıklara karşı mücadele ediyor ve meyvelerinizi çalmalarını önlüyorsunuz.

Canınız sıkıldığında oynayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunu olarak dikkatimizi çeken Ginger Rangers, atlı arabayla ilerleyen iki bekçiyi kontrol ettiğimiz bir oyundur. Oyunda düz bir yolda ilerliyorsunuz ve uçan yaratıklar taşıdığınız meyveleri çalmaya çalışıyor. Sizde savunma yapıyor ve onları öldürerek yıldızları toplamaya çalışıyorsunuz. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyun boş zamanlarınızın zevkli geçmesini sağlıyor. Oyunda şişe fırlatabiliyor ve silah kullanabiliyorsunuz. Bölümleri geçtikçe yeni silahlar kullanabiliyor ve daha güçlü savunma yapabiliyorsunuz. Nişancılığınızın iyi olmasını gerektiren Ginger Rangers, sizleri bekliyor.

Renkli grafikleri, eğlendirici müzikleri ve eşsiz kurgusuyla Ginger Rangers oyunu mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyor ve meyveleri çaldırmadan bitiş noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Farklı silahlar, özel güçler sizleri bekliyor.

Ginger Rangers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ginger Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Ginger Rangers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Ginger Rangers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Oyunda savunma yapıyor ve meyvelerinizi uçan yaratıklara karşı korumaya çalışıyorsunuz.

Eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Ginger Rangers'da uçan yaratıklarla mücadele ediyor ve meyvelerinizi korumaya çalışıyorsunuz. İki bekçiyi kontrol ettiğiniz oyunda sağdan ve soldan gelen yaratıkları öldürmeye çalışıyorsunuz. Molotof fırlatıp silahla ateş edebildiğiniz oyunda birbirinden zorlu 44 farklı bölümü geçmeniz gerekiyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tüm meyveleri sağlam bir şekilde bitiş noktasına ulaştırmalı ve oyunu başarılı bir şekilde bitirmelisiniz. Oyunda ilerledikçe farklı silahların kilitlerini açabiliyor ve daha zevkli bir oyun deneyimi sağlayabiliyorsunuz. Eşsiz kurguya sahip olan Ginger Rangers'ı mutlaka denemelisiniz.

Rengarenk grafiklere sahip olan oyunda farklı dünyalarda mücadele edebiliyor ve eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Zorlu bölümler ve uçan yaratıklar sizleri bekliyor. Ginger Rangers oyunu mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Ginger Rangers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Rangers: Legacy Wars

    Power Rangers: Legacy Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Power Rangers oyunu.
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Galaxy Rangers

    Galaxy Rangers, Android tabanlı mobil cihazlarla uyumlu ve gelecekte dünyanın yaşadığı bir saldırıyı konu alan rol yapma ve strateji tarzlarında oynanabilen bir mobil oyundur.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2, konuşan kedi Ginger'ın ilk doğum günü partisine konuk olduğumuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • LINE Rangers

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Rangers of Oblivion

    MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.