Gladiator Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
357 MB DOSYA BOYUTU

Gladiator Heroes, Android platformunda çoklu oyuncu desteği sunan Türkçe gladyatör oyunu.

Gladiator Heroes, imparatorluk kurma ile gladyatör dövüşlerini harmanlayan kaliteli bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız bir gladyatör oyunu arıyorsanız görselleriyle de kalitesini gösteren bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Çoklu oyuncu desteği sunan nadir gladyatör oyunlarından Gladiator Heroes Türkçe adıyla Gladyatör Kahramanları’nda hem gladyatörleri kontrol ediyor hem de kendi imparatorluğumuzu kurup büyültmek için uğraş veriyoruz.

Gladyatör okulları kurup gladyatörlerimizi eğitimden geçiriyor, gladyatörlerimizi silahlarla donatıp yeteneklerini geliştirebiliyor, kurduğumuz arenalarda kendilerini ispatlayabildikleri savaşara sokabiliyoruz. Şehrimizi büyüttükçe, korkulan savaşçılara dönüşen eğitimli gladyatörlerimizin de sayısı arttıkça oyun daha heyecanlı hal almaya başlıyor. Bu noktada oyunun fazla zaman harcattığını söylemem gerek. Oynayıp bırakabileceğiniz türde bir oyun kesinlikle değil.

Erkan Calp

Gladiator Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
357 MB DOSYA BOYUTU

Gladiator Heroes, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz Türkçe gladyatör oyunu.

Gladiator Heroes, kendi kurduğunuz imparatorlukta kendi gladyatörlerinizi yetiştirebildiğiniz strateji türünde bir iOS oyunu. Detayların ön plana çıkarıldığı kaliteli, sürükleyici yapıda çoklu oyuncu desteği veren Türkçe gladyatör oyunu arıyorsanız mobil platformda daha iyisini zor bulacağınızın garantisini verebilirim.

Oyunda bir yandan küçücük şehrinizi dev bir imparatorluk haline dönüştürmeye çalışırken diğer yandan açtığınız gladyatör okullarında korkulan savaşçılar olarak anılacak gladyatörler yetiştiriyor, eğitimden geçiriyor, arenalarda kapıştırıyorsunuz.

Gladyatör dövüşleri ile imparatorluk kurma oyunlarını harmanlayan zevkli bir oynanış sunan Gladiator Heroes Türkçe adıyla Gladyatör Kahramanları’nda hem şehriniz hem de gladyatörleriniz üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Gladyatörlerinizi eğitmekten kullandıkları silahlara, görünümlerinden yeteneklerine her şey sizde. Aynı şekilde imparatorluğa dönüştürmeniz gereken küçük kasabanızın da yapılanması sizin elinizde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.
  • Push Heroes

    Push Heroes, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz minimalist rpg strateji oyunu.
  • Epic Heroes War

    Epic Heroes War, ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu.
  • Heroes of Legend

    Heroes of Legend, strateji oyunlarından hoşlananların uzun süreler boyunca oynayabilecekleri bir oyun.
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.
  • Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun Android platformuna ücretsiz çıkardığı strateji rpg oyunu.