Gliffy

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
827 TOPLAM İNDİRME

Web tarayıcınız üzerinde çalışan hızlı bir şekilde örnek şemalar, kullanıcı arayüzleri, diyagramlar çizebileceğiniz ve kısa süreliğine kayıt olarak sınırsız şekilde ücretsiz kullanabileceğiniz web uygulamasıdır.

Gliffy, web tarayıcınız üzerinde çalışan bir web uygulaması. Bu uygulama ile dilediğiniz örnek çalışmanızı hazırlayabilmeniz mümkün. Örneğin mimarsanız kat çizim planlarınızı, öğrenciyseniz basitçe diyagram çizimlerinizi, grafikerseniz arayüz çalışmalarınızı, web programcıysanız sitemap ve bağlantı şemalarınızı veya sunum hazırlayacaksanız basit araçları kullanarak hazırlayabileceğiniz tüm şema kütüphanelerini desteklemektedir.Modern bir web tarayıcınız var ise mutlaka denemeniz gereken araçlar içerisinde..

Ücretsiz olarak deneyebileceğiniz uygulama da sadece yaptığınız çalışmayı kaydetmeniz için kayıt olmanız gerektiği bildirilmiş. Kayıt olarak Gliffy'nin sunduğu tüm işlemleri kısa bir süreliğine ücretsiz şekilde kullanabilmektesiniz. Ayrıca ücretli kayıt olarak sınırsız şekilde servisi kullanabilirsiniz.

Arayüzünde,
Üst menü: Dosya işlemlerini içermekte. Dışa aktar, aç, kaydet, paylaşım seçenekleri yer alır.
Hızlı menü: Çizimlerinize destek olması için gerekli basit araçları barındırır. Metin ekleme, yuvarlak, kare çizimleri, yakınlaştırma seçenekleri bulunmaktadır.
Sol menü: Uygulama içerisinde yüklü olan tüm kütüphaneleri listeler. Sürükle bırak yaparak tüm içeriği kullanabilmenize olanak verir.
Orta bölüm: Çalışma alanınızdır. Bu alanda sol menüden sürükle bırak yaparak taşıdığınız örnek şablonun görüntüsü üzerinde çalışma yapmanıza olanak verir.
Önizleme bölümü: Çalışama alanınızı daha iyi kullanabilmeniz için size sunulan hazır bir araçtır. Yakınlaştırma seçeneği içerir ve çalışma alanınız içersinde dolaşma imkanı sunar.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DesignEvo

    Ücretsiz online logo tasarım servisleri arasında en iyilerden biri.
  • Frame Box

    Henüz çok yeni olan ve yeterli sayıda örnek tasarım içermeyen ama web tarayıcınız üzerinden sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz örnek tasarım ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Logaster

    Logaster, online logo tasarım, logo oluşturma, site ikonu, site logosu yapma servisi.
  • Moqups

    Moqups, web tarayıcınız üzerinden hızlı ve verimli bir şekilde tasarım oluşturmanıza imkan tanır..
  • Memeoirs

    Memeoirs e-posta, Facebook ve WhatsApp konuşmalarınızı hatıra kitabına çeviren ve tasarlayan özel bir kitap tasarım servisidir.
  • AutoCAD WS

    Popüler teknik çizim programı AutoCAD'in web tarayıcınız üzerinden çalışan DWG formatlı dosyalarınızı açıp, düzenleyebileceğiniz çizim uygulamasıdır.
  • Autodesk 123D Design

    Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz
  • Canva

    Canva tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir web tabanlı tasarım servisidir.