Global Word Count

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
731 TOPLAM İNDİRME
0.29 MB DOSYA BOYUTU

Global Word Count, yazdığınız makaleler veya dökümanlar üzerinde kaç kelime kullandığınızı takip edebileceğiniz ücretsiz, basit ve kullanışlı bir programdır.

Global Word Count, kullanıcıların klavyeleri yardımıyla kaç kelime yazdıklarını takip edebilecekleri oldukça basit ve kullanışlı bir kelime sayma programdır.

Birden fazla döküman, proje veya uygulama üzerinde çalışıyorken kendinizi motive etmek için bu basit programı kullanabilir ve verimliliğinizi kolayca takip edebilirsiniz.

"Enter", "Space" ve "Backspace" gibi ayırıcı karakterleri takip edebilen program bu sayede e-postalar, dökümanlar, makaleler veya mesajlaşmalar üzerinde kaç kelime kullandığınızı kolaylıkla sayabilmektedir.

Programı çalıştırmanızla birlikte Global Word Count yazdığınız tüm kelimeleri takip eder ve bir tanesini bile kaçırmaz. Program penceresi üzerinde yer alan "Reset" butonuyla sayımı sıfırlayabilir veya "Close" butonu yardımıyla programı kapatabilirsiniz.

Sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alındığı zaman Global Word Count, yazmış olduğunuz kelime sayısını takip etmek için kullanıcılara güvenilir ve etkili bir çözüm sunmaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GIRDAC PDF to Word Converter

    GIRDAC PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına çevirebilirsiniz
  • Simpo PDF to Word

    Simpo PDF to Word ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Weeny Free PDF to Word Converter

    Weeny Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirisiniz.
  • Free PDF to Word Converter

    Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı DOC veya RTF dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Atlantis Word Processor

    Atlantis Word Processor, ücretsiz olarak limitsiz kullanım sağlayabildiğiniz biraz eski fakat gelişmiş özelliklere sahip olan bir metin editörü.
  • Global Mapper

    Global Mapper, coğrafi verilerinizi yöneterek analizler yapıp üzerlerinde değerlendirmeler yapabileceğiniz başarılı ve etkileyici bir program.
  • Microsoft Word

    Microsoft Word: En çok kullanılan office programlarından Microsoft Word'ün Windows 10 telefonlar ve tabletler için olan sürümü
  • Microsoft Word Viewer 2003

    Microsoft Word Viewer, bilgisayarınız üzerinde Word yüklü olmasa bile Word belgelerini görüntüleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.