Glow Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Glow Monsters, hem grafikleri hem de oyun atmosferi ile beğeni toplayan bir arcade oyun.

Glow Monsters, mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir arcade oyun arayışında olanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunu Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde keyifle oynayabiliyoruz.

Oyuna ilk girdiğimiz anda karşımıza Pac-Man benzeri bir atmosfer çıkıyor. Oyundaki görevimiz kulağa basit gibi gelse de pratikte işler hiç de öyle gitmiyor. Tek yapmamız gereken bölümlere rastgele serpiştirilmiş olan küpleri yutmak ve hatlar üzerinde dolaşan canavarlara çarpmadan ilerlemek.

Oyundaki kontroller herkes tarafından kolayca kullanılabilecek düzeyde. Ekranın sol alt bölümünde yer alan oka tıklayarak köprülerin yönünü değiştirebiliyoruz. Köprüler arasındaki geçişleri de sağ alttaki buton üzerinden yapıyoruz.

Glow Monsters'ta 100 farklı bölüm ve 6 farklı gezegen bulunuyor. Buna ek olarak bölümlerde karşılaşacağımız yaratıkların da sürekli olarak değiştiğini belirtmeden geçmeyelim. Bunları göz önüne aldığımız oyunda başarılı olabilmek için taktiklerimizi sürekli olarak yenilemek durumundayız.

Emircan Erdoğan

Glow Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
23.6 MB DOSYA BOYUTU

Glow Monsters, iOS cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir aksiyon oyunu.

Glow Monsters, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir arcade oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kontrolünü üstlendiğimiz ilginç yaratığı yönlendirerek yaratıklara değmeden bölümlerdeki tüm puanları toplamamız gerekiyor.

Oyunun temeli Pac Man'e bir hayli benziyor. Bu bakımdan eğer Pac Man'i oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu da kesinlikle seveceksiniz. Hem aksiyon hem de bulmaca oyunu öğelerini başarılı bir şekilde harmanlayan Glow Monsters'ın grafikleri de bir hayli etkileyici.

Oyundaki kontroller iki butona dayalı. Karmaşık işlemlere girmeden sadece iki dokunuşla karakteri yönlendirebiliyoruz. Oyunda toplamda 100 bölüm bulunuyor ve bu bölümler 6 gezegene dağıtılmış durumda. Tasarımlar farklılık gösterdiği için monotonluk hissine kapılmıyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Glow Monsters, başarılı bir arcade oyun arayanların gözardı etmemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Monsters University

    Monsters University, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarınızla oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Paper Monsters Recut

    Paper Monsters Recut başarılı bir mobil platform oyunudur
  • Terra Monsters

    Terra Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Terra Monsters 2

    Terra Monsters 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Combat Monsters

    Combat Monsters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu efektlere sahip sıra tabanlı bir savaş oyunudur.