gMaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,472 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

gMaps, Google'ın popüler Haritalar uygulamasını Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza taşıyor.

Harita uygulaması olarak Google Maps’i tercih eden biriyseniz gMaps’i Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza yükleyerek internet tarayıcısına gereksinim duymadan adres araması gerçekleştirebilir, aradığınız adrese hızlıca ulaşabilirsiniz.

Her ne kadar eleştirilere maruz bırakılsa da konum tespit etme yönünden en başarılı bulduğum harita servisi Google Maps. Adres tespit ederken tabiri yerinde ise nokta atışı yapan Google Maps, web tarayıcı üzerinden ulaşılabiliyor ve resmi Windows uygulaması bulunmuyor. gMaps ise bu platformdaki kaliteli harita uygulaması eksikliğini kapatıyor.

Google Maps’i Windows cihazımızda kullanmamıza imkan veren gMaps’te bulunduğunuz yerden gideceğiniz yere yol tarifi alabildiğiniz gibi iki adres belirterek te yol tarifi almanız mümkün. Yol tarifi seçenekleri ise oldukça fazla. Arabanızla, yürüyerek, toplu taşıma aracını kullanarak hatta bisikletinizle gideceğiniz yere nasıl ulaşacağınızı görebiliyorsunuz.

Sesle konum aramayı da destekleyen gMaps’te dahili pusula da bulunmakta. Sol üst köşeden ulaşabileceğiniz pusula butonu sayesinde yönünüzü kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Ayrıca “beni bul” özelliğini kullanarak mevcut konumunuzu kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Erkan Calp

gMaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,670 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

GMaps+, Windows Phone için en iyi Google Haritalar uygulamasıdır.

GMaps+, Windows Phone için Google Haritalar uygulamasıdır. Mağazadaki en iyi Google haritalar uygulaması olan Gmaps+ ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Popüler uygulamalar arasında yer alan GMaps+'ı kullanarak şehirlerde (360 derece) panaromik gezintilere çıkabilir, restoran, müze ve diğer mekanların içlerini görebilirsiniz. Hareket halindeyken veya yola çıkmadan trafik durumunu kontrol edebilir, yol çalışması olup olmadığını görebilirsiniz. Las Vegas gibi büyük şehirlerin popüler mekanlarını 3 boyutlu harita üzerinde görebilir, dev gökdelenleri keşfedebilirsiniz. Mevcut konumunuzu harita üzerinde görebilir, sesli komut özelliğini kullanarak uygulamayı yazmak yerine sesinizle kontrol edebilirsiniz. Mekan arama ile aradığınız mekana ait tüm bilgilere (fotoğraf, fiyatlar, açık saatleri, yönü, mesafesi) ulaşabilirsiniz. Kullanıcıların mekanlara yaptıkları yorumları inceleyerek ve fotoğrafları görüntüleyerek bulunduğunuz şehirdeki yeme, içme, gezme yerlerini ve daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ABB Trafik

    ABB Trafik, Ankara'nın trafik durumunu anlık olarak takip edebileceğiniz resmi bir uygulama.
  • HERE Maps

    Nokia'nın başarılı harita uygulaması HERE Maps'in Windows 8.1'li cihazlar için özel olarak geliştirilmiş sürümüdür.
  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması ile yol tarifi alma, şehirler arası mesafeyi ölçme, otoyol geçiş ücretlerini öğrenme gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Yandex.Haritalar

    Yandex.Haritalar uygulaması ile aradığınız yeri kolayca bulabilir, anlık trafik akışını görebilirsiniz.
  • iMyFone AnyTo

    iMyFone AnyTo, Windows üzerinde çalışan ve iOS telefonlarda lokasyon değiştirme, GPS ayarlama için kullanılan bir uygulamadır.
  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • XMEye

    XMEye ile dilediğiniz her an kameraları takip edebilir, görüntülere ulaşabilirsiniz.
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.