God of Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu mücadelelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz.

Destansı mücadelelerin yer aldığı hikaye tabanlı bir aksiyon oyunu olan God of Attack, zorlu rakiplerle karşılaştığımız bir savaş oyunudur. Oyunda rakiplerimizi alt etmeye çalışıyor ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyoruz. Güçlü karakterlerin yer aldığı oyunda kendinizi geliştirmeye ve mücadelelerden galip çıkmaya çalışıyorsunuz. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda farklı kılıçlar kullanabiliyorsunuz. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunu internet olmadan da oynayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olan God of Attack ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda ekrana dokunarak ilerliyorsunuz.

Farklı hamleler yapabildiğiniz oyunda dikkatli olmalı ve rakibinizden darbe yememelisiniz. Oldukça eğlenceli bir atmosferde geçen oyunda stratejik kararlar almanız gerekiyor. Farklı dünyalarda da oynayabileceğiniz God of Attack oyununu sakın kaçırmayın.

God of Attack oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

God of Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
323 MB DOSYA BOYUTU

God of Attack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

God of Attack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir aksiyon oyunudur. Birbirinden zorlu mücadelelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizi geçmeniz gerekiyor. 

Aksiyon ve macera dolu bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkan God of Attack, zorlu rakiplerle karşı karşıya geldiğimiz bir oyundur. Oyunda rakiplerimizi geçmeye ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyoruz. Güçlü karakterlerin ve farklı silahların yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Stratejik kararlar almalı ve rakiplerinizi en kısa sürede devirmelisiniz. Birbirindn farklı ortamlarda geçen oyunda zorlu bölümleri de geçmeniz gerekiyor. İnternet olmadan da oynanabilen oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. 

Ekrana dokunarak oynanan oyunda farklı hamleler yapabiliyor ve rakiplerinizi öldürebiliyorsunuz. Dikkatli olmanızı gerektiren oyun aynı zamanda etkileyici bir atmosferde geçiyor. Stratejik kararlar alıp uygulamanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. God of Attack oyununu sizleri bekliyor.

God of Attack oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Killer of Evil Attack

    Killer of Evil Attack, Android telefonda oynayabileceğiniz hayatta kalma temalı korku gerilim oyunu.
  • God of War: Mimir's Vision

    God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.
  • Attack of the Wall Street Titan

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.