God of War: Mimir's Vision

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,056 TOPLAM İNDİRME

God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.

God of War: Mimir’s Vision, artırılmış gerçeklik destekli telefonlarda çalışan bir uygulamasıdır.

Santa Monica tarafından PlayStation’a özel olarak geliştirilen God of War serisi, dört oyunuyla ev konsollarına iki oyunuyla da el konsollarında boy göstermişti. Kratos isimli çok kızgın bir karakterin, Antik Yunan tanrılarını tek tek öldürmesini konu alan seri, oyun dünyasının en beğenilen hack-and-slash oyunları arasına girmişti. God of War 3 ile birlikte Zeus’u öldüren Kratos hikayeye son noktayı koyarken, üçüncü oyundan sonra piyasaya sürülen God of War: Ascension isimli oyunla serinin en başı anlatılmıştı.

Ascension’dan sonra serinin sonlandığını söyleyen yapımcılar, E3 2016 sırasında bir sürpriz yaparak sadece God of War adını verdikleri yeni oyunlarını tanıtmışlardı. Yine Kratos’un ana karakter olduğu yapımın İskandinav mitolojisinde geçeceğinin altı çizilirken, yanımızda bir de çocuğun olacağı söylenmişti.

20 Nisan 2018 itibarıyla PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sürülen God of War ile birlikte Google Play’de yayınlanan God of War: Mimir’s Vision isimli uygulamaysa oyununun geçtiği haritayı göstermek için geliştirilmiş durumda. Artırılmış gerçeklik destekli akıllı telefonlar üzerinde çalışabilen bu uygulamayı açtığınızda karşınıza God of War’un bütün haritası çıkıyor. Kullandığınız masada ya da halıda görüntüleyebildiğiniz bu harita, sadece görüntülemeyle kalmayıp, haritaya dair çeşitli detaylar da sunuyor.

Ramazan Tugay Kahraman

God of War: Mimir's Vision

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
436.8 MB DOSYA BOYUTU

God of War: Mimir's Vision, iOs için artırılmış gerçeklik videosu.

God of War: Mimir’s Vision, iOS tabanlı cihazlarda çalışan bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.

İlk olarak 2005 yılında piyasaya sürülen God of War serisi, hack-and-slash olarak adlandırılan bir oyun türünün en iyi örneklerinden birkaç tanesinin ortaya çıkmasını sağlayan seri, PlayStation oyuncularının en sevdiği oyunların başında gelmekte.

Kratos isimli oldukça kızgın bir karakterin, ailesinin öcünü almak için Antik Yunan tanrılarına savaş açmasını ele alıyordu. Herkesin bildiği o tanrıları tek tek öldürmeye başlayan Kratos, God of War 3’te en sonunda Zeus’a ulaşmış ve seriyi bitirmişti. Üçüncü oyundan sonra God of War: Ascension ile bütün serinin başlangıcını anlatan yapımcılar, dördüncü oyunla birlikte seriyi sonlandırdıklarını açıklamışlardı.

2016’da sürpriz bir şekilde sadece God of War adını verdikleri yeni oyunlarını duyuran Santa Monica ve Sony, serinin tekrar başlayacağını ve İskandinav mitolojisinde geçeceğini söylemişlerdi. 20 Nisan 2018 itibarıyla piyasaya sürülen yeni God of War oyunu için God of War: Mimir’s Vision adı verilen bir artırılmış gerçeklik uygulaması yayınlandı.

Yeni oyunun geçtiği haritayı daha ayrıntılı gösterebilmek adına geliştirilen Mimir’s Vision isimli uygulama, AR destekli akıllı cihazlarla birlikte çalışıyor. Böylesine bir özelliği olan herhangi bir iOS cihazla uygulamayı açtığınızda, cihazınızın kamerası açılıyor ve God of War’un haritasını istediğiniz yere koyma imkanı yakalıyorsunuz. Ardından haritayı istediğiniz gibi gezip, çeşitli bilgiler alabiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Krikey

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir oyun
  • Wikitude

    Wikitude, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve arttırılmış gerçeklik projelerinin hayata geçirilmesi için kullanılan bir uygulamadır.
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Ingress

    Google'ın konum tabanlı arttırılmış gerçeklik oyunu Ingress, oyuncuların dışarı çıkıp belirtilen maddeleri alması ve bölüm atlaması üzerine kurulu.
  • Army of Robots

    Artırılmış gerçeklik oyununda robotlarla savaşıyorsunuz.
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • League of Arosaurs

    League of Arosaurs, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Demonrock: War of Ages

    Demonrock: War of Ages, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.