Godotify

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Godotify ile Facebook arkadaşlarınızı kolayca kandırabilir ve çildeden çıkmalarını sağlayabilirsiniz.

Godotify, masaüstü bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir şakalaşma eklentisi olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir kullanıma sahip olan uygulamayı arka planda çalıştırarak size mesaj atmak isteyen kişileri kolayca çileden çıkarabilirsiniz.

Basit ve etkili bir uygulama olan Godotify, arkadaşlarınızla dalga geçmenizi ve eğlenmenizi sağlıyor. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulamayı çalıştırıp arka plana attıktan sonra Facebook'ta size mesaj atmak isteyen insanlar sürekli olarak "yazıyor.." ibaresiyle karşılaşıyor. Ayrıca uygulama ile arkadaşlarınızın sizin yazı yazma sürenizi bekleme sürelerini de takip edebiliyorsunuz. Facebook'un sürekli olarak geliştirdiği chat-bot'lara tepki olarak piyasaya sürülen Godotify, basit tasarımıyla da dikkat çekiyor. 3 saat içerisinde kodlanan Godotify ile arkadaşlarınızı çileden çıkarabiliyor ya da tabiri caize "trolleyebiliyorsunuz".

Godotify uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

Godotify

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Godotify ile Facebook arkadaşlarınızı kolayca kandırabilir ve çildeden çıkmalarını sağlayabilirsiniz.

Facebook'ta boş boş gezerken aynı anda arkadaşlarınızı kandırmak ve çileden çıkarmak istiyorsanız Godotify'i mutlaka denemelisiniz. Oldukça basit kullanıma sahip bir uygulama olan Godotify ile arkadaşlarınızı çileden çıkarabiliyorsunuz.

Çok kolay kullanıma sahip bir uygulama olan Godotify, arkadaşlarınızla dalga geçmenize ve eğlenmenize yardımcı oluyor. Uygulama ile Facebook'tan size ulaşmaya çalışan insanlara sürekli olarak "yazıyor..." ibaresi gösteriyor ve sanki yazı yazıyormuş hissi yaratıyorsunuz. Bu sırada arkadaşlarınız sizin yazı yazmanızı bekliyor ve ne diyeceğinizi merak ediyor. Hiç durmadan devam eden bu ibareyi bekleyen arkadaşlarınızın bekleme sürelerini de görebiliyor ve eğlenceyi daha da arttırabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı çileden çıkarmak için tercih edebileceğiniz Godotify'i mutlaka denemelisiniz.

Arkadaşlarınızı kolay bir şekilde "trollemenizi" sağlayan Godotify ile eğlenceli vakitler geçirebiliyor ve yakın arkadaşlarınıza şaka yapabiliyorsunuz. Basit kullanımıyla dikkat çeken Godotify'i çalıştırıp arka plana atmanız yeterli oluyor. Godotify'i sakın kaçırmayın

Godotify uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vcf Generator

    Telefonunuzda kullanmak üzere hazırlayacağınız VCard bağlantılarınızı yani kişi listelerinizi yaratıp, kızıl ötesi veya farklı iletişim seçenekleriyle telefonunuza aktarabileceğiniz bir yazılım.
  • ManyCam

    ManyCam, sohbet programlarıyla kameralı görüşme yaparken eğlenceli video ve ses efektleri kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir web kamera uygulaması.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Contact Form 7

    WordPress tabanlı web sitelerinizde, çeşitli özelliklere sahip bir iletişim formu kullanarak ziyaretçilerinizle etkileşim halinde olabilirsiniz.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.