GOG Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,145 TOPLAM İNDİRME
134.1 MB DOSYA BOYUTU

GOG Galaxy bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir dijital oyun platformudur

GOG Galaxy, Steam'in en büyük rakipleri arasında yer alan ve oyunculara binlerce farklı oyun seçeneği sunan dijital oyun platformu GOG.com'un resmi masaüstü arayüzü olarak tanımlanabilir.

GOG Galaxy temel olarak GOG.com üzerinden satın alacağınız oyunları oyun arşivinize ekliyor ve orada saklıyor. Oyuncular bilgisayarlarında GOG Galaxy istemcisini çalıştırdıklarında satın almış oldukları oyunları bilgisayarlarına indirebiliyorlar. GOG Galaxy üzerinden hangi oyunlara sahip olduğunuzu görebiliyor, bu oyunlar için yamalara ve ek içeriklere göz atabiliyorsunuz.

GOG Galaxy oyunları güncelleştirebilmeniz için size yardımcı oluyor. Bu sayede oyun güncelleştirmelerini arama derdinden kurtuluyor, otomatik bir şekilde oyunlarınızı güncelleştirebiliyorsunuz. GOG Galaxy'nin güzel bir özelliği yaptığınız güncelleştirmeleri geri alabilmenize imkan tanıması, bu sayede güncelleştirmeler problem çıkardığında oyununuzu eski haline döndürebilmektesiniz. Ayrıca oyun için yayınlanmış olan indirebilir içerikler GOG Galaxy üzerinde oyununuzla ilişkili sayfada listeleniyor. GOG Galaxy aracılığıyla yeni içeriklerden haberdar olurken bunları da bilgisayarınıza indirebiliyor, dilediğiniz zaman kurulumunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

GOG Galaxy oyunlardaki kazanımlarınızı da takip ediyor ve bu kazanımları bir arada görüntülemenize izin veriyor. GOG Galaxy ile oyunlarınızı yedeklemek için kurulum dosyalarını bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

GOG Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
76.6 MB DOSYA BOYUTU

GOG Galaxy Mac için geliştirilmiş bir oyun platformudur

GOG Galaxy, eğer içerisinde binlerce oyun yer alan GOG.com üzerinden bir oyun satın aldıysanız veya oyununuzu GOG üzerinden etkinleştirmeniz gerekiyorsa size yardımcı olacak resmi GOG.com masaüstü istemcisi.

Bir dijital oyun platformu olan GOG Galaxy üzerinden dilerseniz alışveriş yapabiliyor, farklı oyunlara göz atabiliyor ve satın aldığınız oyunları bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. GOG Galaxy üzerine kaydedilen oyunlar oyun arşivinizde saklanırken bu oyunlara göz atabiliyor, yüklendikleri yeri görebiliyorsunuz.

GOG Galaxy oyunlarınızı güncel tutmanız için pratik bir araç. Dilerseniz GOG Galaxy'de kayıtlı oyunlarınız için otomatik güncellemeleri açabiliyorsunuz ve oyunlarınız için güncelleme arama ve indirme derdinden kurtuluyorsunuz. GOG Galaxy'nin dikkat çeken bir özelliği oyunlarınızda problem yaratan güncellemeleri geri alabilmenize imkan vermesi. Bunun yanında oyunlarınızı yedekleyebilmek için kurulum dosyalarının kopyalarını bilgisayarınıza indirebilmeniz de mümkün.

GOG Galaxy sizi oyunlarınız için yeni indirilebilir içerikler hazır olduğunda bilgilendirebiliyor. GOG Galaxy üzerinden ek içeriklere göz atabiliyor, ücretsiz olanları direkt olarak indirirken ücretli olanlarını satın alabiliyorsunuz.

GOG Galaxy sizi oyun içerisinde elde ettiğiniz kazanımlarla ilgili olarak bilgilendirirken bu kazanımları kayıt altına alıyor ve istediğiniz zaman görüntülemenize imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GTA 5 Patlayan Galaxy Note 7 Modu

    GTA 5 Patlayan Galaxy Note 7 Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bir macera oyunudur
  • Marvel's Guardians of the Galaxy

    Star-Lord olun, muhafızlara liderlik edin, evreni kurtarın. Marvel's Guardians of the Galaxy, Steam'de!
  • Galaxy Invaders

    İşte harika bir uzay macera oyunu daha.
  • Reaper

    Reaper, Hexage imzasını taşıyan görsel ve oynanışı ile büyüleyen bir rol yapma oyunu.
  • Samsung Galaxy Fold Wallpapers

    Samsung Galaxy Fold stock duvar kağıtlarını yüksek kalitede indirin.
  • Parsec

    Oyun bilgisayarınıza erişmenizi sağlayan bir yazılım
  • E-mail Fun

    Bir Şaka Programı