GogoGate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
0.95 MB DOSYA BOYUTU

GogoGate, garaj kapınızı telefonunuzdan yönetme kolaylığı sunan ücretsiz bir uygulamadır.

GoGogate, garaj kapınızı telefonunuzdan açmanın en güvenli ve pratik yoludur. Kablosuz ev ağınız ve internet aracılığıyla Android telefonunuzu GoGogate cihazınıza bağlayan uygulama olabildiğince basit tasarlanmış arayüz ile gelmektedir.

Mobil cihazlar kısa sürede o kadar gelişti ki artık sadece fotoğraf ve video çekmiyor, e-postalarımızı takip edebiliyor, yurt dışındaki sevdiklerimizle görüntülü olarak sohbet edebiliyor, 3 boyutlu oyunlar oynayabiliyor, müzik dinleyebiliyor, telefonumuzdaki görüntüyü televizyonumuza aktarabiliyor ve daha pek çok şey yapabiliyoruz. GoGogate uygulaması sayesinde tüm bunlara garaj kapılarını kontrol etmeyi de ekleyebiliriz. Tamamen ücretsiz olan uygulamayı Android cihazınıza yükleyerek garaj kapınızı telefonunuzdan açıp kapatabilir, garaj kapınız açıldığında anlık bildirimle haberdar olabilirsiniz.

Güvenlik endişesi duymadan kullanabileceğiniz uygulama http://www.gogogate.com adresinden satın alabileceğiniz GoGogate cihazlarıyla çalışmaktadır. Cihazınyurt dışı satış fiyatı 179 dolar. GoGogate cihazınızın garajınıza hatasız şekilde monte edildiğinden emin olduktan sonra uygulama üzerinden erişmek istediğiniz garajın ad ve parolasını girip uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

GogoGate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,450 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

GogoGate ile garaj kapınızı iPhone ve iPad'inizden açıp, kapatabilirsiniz.

GoGogate, garaj kapınızı dilediğiniz yerden açma, kapatma ve izleme izni veren ücretsiz bir uygulamadır. 3 garaj kapısını uzaktan kontrol etmeyi destekleyen uygulamada push bildirim özelliği de bulunmaktadır.

Hayatımızın bir parçası olan, yere düşse içimizin cız ettiği akıllı telefon ve tabletler artık bilgisayarlarımız kadar güçlü ve sürekli gelişerek yeni özellikler kazanıyorlar ve yetenekleri ile bizleri şaşırtıyorlar. Gün içerisinde e-postalarımıza bakmaktan gündemi takip etmeye, müzik dinlemekten oyun oynamaya kadar pek çok şeyi akıllı telefon / tabletimizde yapıyoruz. Peki ya Garaj kapınızı da iPhone ve iPad’inizle açabileceğinizi biliyor muydunuz? GoGogate adını taşıyan tamamen ücretsiz gelen uygulama sayesinde garaj kapınızı tek dokunuşa mobil cihazınızdan açıp kapatabiliyorsunuz.

GoGogate cihazınızı iPhone ve iPad’inize bağlayan, böylelikle garaj kapınızı dilediğiniz yerden yönetmenize imkan tanıyan uygulama bağlantıyı kurmak için WiFi ev ağınızı veya internete kullanıyor. Uygulama 3 adımda kullanıma hazır alıyor. Kurulumun nasıl yapıldığını resmi sayfadan izleyebilirsiniz.

GoGogate Özellikleri:

  • 3 garaj kapısını kontrol etme
  • Garaj kapıları durum bildirimi (Açıldığında ve kapandığında)
  • 128 Bit şifreleme teknolojisi ile 0 güvenlik
  • Temiz, yenilikçi ve kullanıcı dostu arayüz
Erkan Calp

GogoGate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

GoGogate uygulaması ile garaj kapınızı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Akıllı telefonlarımızla fotoğraf ve video çekmek, internette gezinmek, kitap okumak, müzik dinlemek, e-posta okumak dahil pek çok şey yapabiliyoruz. Peki garaj kapınızı da telefonunuzla açabileceğinizi söylesem. GoGogate adlı uygulama ile garaj kapınızı telefonunuzdan açıp kapatabiliyor, garaj kapınızın açık kalması durumunda telefonunuza bildirim alabiliyorsunuz.

Windows Phone 8.1 işletim sistemli akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz GoGogate uygulaması Windows Phone telefonunuzu kablosuz ev ağı aracılığıyla satın aldığınız GoGogate cihazınıza bağlıyor ve garaj kapınızı telefonunuzdan yönetme izni veriyor.

128 Bit şifreleme teknolojisi ile tamamen güvenli bir sisteme sahip olan uygulama ile garajınızın kapısını uzaktan kontrol edebilmeniz için GoGogate cihazınızın garajınıza monte edilmiş olması gerekiyor. GoGogate cihazınızın kurulumunu tamamladıktan sonra, Windows Phone cihazınız ile programlama aşamasına geçiyorsunuz. Bunun için mevcut ağ ismini, şifreyi ve algılayıcının önünde bulunan 4 haneli kodu içeren bilgileri girip uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz.

GoGogate cihazı için belirlenen yurt dışı satış fiyatı ise 179 dolar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz