Golf Zero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Golf Zero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Golf Zero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda topu deliğe sokmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir golf oyunu olarak karşımıza çıkan Golf Zero, birbirinden zorlu engellerin ve tuzakların yer aldığı harika bir oyundur. Oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. 80'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda hem platform oyunu oynuyor, hemde golf deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Piksel tarz grafiklere de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Elinizi çabuk tutmalı ve tüm bölümleri geçmelisiniz. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanız Golf Zero'yu mutlaka denemeniz gerekiyor.

Renkli grafiklere ve etkileyici ses efektlerine sahip olan oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Golf oyununu platform tarzı bir oynanışla birleştiren oyunda işiniz de oldukça zor. Keyifli bir deneyim sunan oyunda isabetçiliğinizin de iyi olması gerekiyor. Zorlu engellerden kaçmalı, duvarlarda yürümeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Golf Zero oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Golf Zero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Golf Zero, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Golf Zero, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Platform oyunlarına benzeyen bir kurguya sahip olan oyunda birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir golf oyunu olarak karşımıza çıkan Golf Zero, zorlu bölümleri ve düşmanlarıyla harika bir deneyim yaşamanızı sağlayabilecek bir oyundur. Oyunda engelleri aşarak puanlara kazanmaya çalışıyor ve aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okuyorsunuz. 80'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda piksel tarzı retro grafikler yer alıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda tehlikeli sahnelerle karşılaşıyorsunuz. Zevk alarak oynayabileceğinizi düşündüğüm oyundu mutlaka denemeniz gerekiyor. Zorlu platform oyunlarını seviyorsanız Golf Zero'yu sakın kaçırmayın.

Harika grafiklere ve etkileyici ses efektlerine sahip olan oyunda golf oynamanın yanı sıra aksiyon dolu sahnelerde oyun oynuyorsunuz. Zorlu engellere sahip olan oyunda farklı oyun modlarıyla oyun oynayabiliyor ve boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde geçirebiliyorsunuz. Oyunda başarılı olmak içim golf toplarını deliklere sokmanız gerekiyor. Golf Zero oyununu mutlaka denemelisiniz.

Golf Zero oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pukka Golf

    Pukka Golf eğlenceli bir golf oyunudur
  • Not Golf

    Not Golf, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Flappy Golf

    Flappy Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Zero Reflex

    Zero Reflex mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.
  • Flappy Golf 2

    Flappy Golf 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Battle Golf

    Battle Golf, arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir golf oyunu.
  • Vista Golf

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir golf oyunu