GOM Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

GOM Recorder uygulamasıyla yüksek kaliteli ses kayıtları alabilmeniz kolay hale geliyor.

GOM Recorder uygulaması Android cihazlarınızda oldukça gelişmiş bir ses kayıt uygulaması olarak öne çıkıyor.

Android cihazlarda yerleşik olarak gelen ses kayıt uygulaması, genellikle sadece kayıt almak için kullanılabiliyor. Bu iş için daha gelişmiş bir araç arıyorsanız, GOM Recorder uygulamasında ihtiyaç duyabileceğiniz birçok özelliği bulabilirsiniz. Ders, toplantı vb. durumlar için kayıt planlama özelliğini sizlere sunan uygulamada, tarih ve saat seçimi yaparak otomatik olarak kayıt yapmaya başlayabiliyorsunuz. Kayıtlarınızı pratik bir şekilde başlatmak için telefonunuzu sallamanızın yeterli olduğu uygulamada, uzaktaki sesleri algılamak için mikrofon ayarlamalarını da yapabilirsiniz.

Konuşmaları metne dönüştürerek kullanmanız için de STT özelliği sunan GOM Recorder uygulamasında not almanız da kolay hale geliyor. Kayıtlarınızda belirli bölümleri keserek işe yarar bölümleri kullanabilmeniz için de ek bir uygulama kurma ihtiyacını ortadan kaldıran GOM Recorder uygulamasında, kayıtlarınızı dilediğiniz gibi kesebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Kayıt planlama
  • Telefonu sallayarak kayda başlama
  • Konuşmayı metne dönüştürme
  • Mikrofon desteği
  • Kayıtları kırpma
Volkan Yılmaz

GOM Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
66.5 MB DOSYA BOYUTU

GOM Recorder uygulamasını kullanarak yüksek kaliteli ses kayıtları alabilirsiniz.

GOM Recorder uygulaması ile iOS cihazlarınızdan yüksek kaliteli ses kaydı yapabilirsiniz.

Akıllı ses kaydedici uygulaması olarak öne çıkan GOM Recorder, iPhone ve iPad cihazlarınızda alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulama. Mikrofon ses yükseltme ayarı ile uzaktan ses kaydı yapabilme imkanı sunan GOM Recorder uygulamasında, sesleri otomatik olarak metne dönüştüren oldukça başarılı bir özellik de bulunuyor. Özellikle derslerde ses kaydı alan öğrenciler bu özelliği severek kullanacaktır diye düşünüyorum.

Ses kayıtlarını telefonu sallayarak başlatabileceğiniz GOM Recorder uygulamasında, kayıt sırasında uygulamadan çıktığınızda da kayıt hala devam edebiliyor. Kayıt süresini önceden ayarlayarak uzun sürelerde ses kaydı yapabileceğiniz GOM Recorder uygulamasında, kayıtlarınızı kırpma özelliğini kullanarak temiz hale getirebilirsiniz. Eğer siz de gelişmiş bir ses kayıt uygulaması arıyorsanız, GOM Recorder uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını almanıza yardım eden güçlü bir uygulamadır.
  • Automatic Call Recorder Pro

    Automatic Call Recorder Pro uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.
  • Ekran Kaydedici APK

    Ekran Kaydedici APK, rootsuz, filigransız Android ekran kaydetme uygulaması. Screen Recorder ile ekran kaydı almak oldukça basit!
  • iRig Recorder 3

    iRig Recorder 3, Android için ücretsiz profesyonel ses ve video kaydetme, düzenleme uygulaması.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • Voice Recorder

    Gelişmiş özelliklere sahip bir ses kaydetme uygulaması arıyorsanız Voice Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • GOM Player APK

    GOM Player APK, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır.
  • Sleep Talk Recorder

    Sleep Talk Recorder, uyurken konuşup konuşmadığınızı öğrenmenizi sağlayan ve konuşuyorsanız sesinizi kaydedip dinleme fırsatı sunan yararlı ve eğlenceli bir Android uygulaması.