Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Gönder mobil uygulaması, sipariş ve teslimat hizmetlerini sunan bir online alışveriş uygulamasıdır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen Gönder mobil uygulaması, günlük hayatın yoğun temposunda alışveriş için zaman harcamak istemeyen kullanıcıların işine yarayabilecek bir online alışveriş uygulamasıdır.

Gönder mobil uygulamasında kullanıcılara online sipariş ve teslimat hizmeti verilmektedir. Gönder servisiyle anlaşmalı olan mağazalardan Gönder mobil uygulamasına girerek ürün satın alabilirsiniz. Teslimat hizmetini de yine Gönder servisinin elemanları yapıyor. Ayrıca uygulama üzerinden ister kapıda ödeme ister online ödeme yapabilirsiniz. Nakit, kredi kartı ve banka kartı opsiyonlarıyla ödeme yapmanız mümkün. Üstelik istemediğiniz ürünlerin teslim edilmesi halinde de söz konusu ürünü teslim almayabilirsiniz. Bu durumda yalnızca teslim aldığınız kadar ürünün bedelini ödersiniz.

Gönder servisinin web sürümünden başlattığınız bir alışveriş listesini mobil uygulamadan da görebilir ve aynı listeye ekleme yapabilirsiniz. Gönder servisinde teslimat zamanını da uygun olduğunuz saat dilimine ayarlayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz dur-al noktalarından ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Son derece işlevli bir uygulama olan Gönder’i Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
40.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda kullanılan Gönder mobil uygulaması, hızlı bir şekilde alıveriş yapma ve ürün teslimatı hizmeti sunan bir alışveriş uygulamasıdır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Gönder mobil uygulaması, çevrimiçi olarak sipariş ve teslimat hizmetleri veren son derece işlevli bir online alışveriş uygulamasıdır.

Gönder mobil uygulamasında anlaşmalı mağazaların ürünleri kategorilere ayrılmıştır ve uygulamanın basit ara yüzünde rahatlıkla aradığınızı bulabileceksiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünleri ister kapıda isterseniz de online olarak ödeyebilirsiniz. Banka kartı ve kredi kartının yanı sıra nakit ödeme yapmanıza da imkan verilmiş.

Gönder servisi dahilinde ister web sürümde isterseniz de mobil uygulama üzerinden hizmetten faydalanabilirsiniz. Ayrıca her iki sürümün de eş zamanlı çalıştığını belirtelim yani bir listeyi hazırlamaya webden başlayıp siparişi uygulamadan tamamlayabilirsiniz.

Teslimat noktaları için ise Gönder servisi size iki opsiyon sunuyor. Bunlardan birincisi bulunduğunuz adresi kapısı olurken, dilerseniz de belirli dur-al noktalarına ürünlerini teslim ettirebilir ve daha sonra geçerken ürünlerinizi alabilirsiniz. Teslimat zamanı için de uygun olduğunuz zaman aralıklarını belirtebilirsiniz. Son derece kullanışlı bir online alışveriş uygulaması olan Gönder’i AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Altın Gönder

    Altın Gönder uygulaması ile akıllı telefonunuzdan altın satın alabilir, dilediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
  • T3 Tutanak Gönder

    T3 Tutanak Gönder uygulaması ile, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu sonuçlarının teyit edilmesine katkıda bulunun.
  • Jestiniyap

    Jestiniyap - Anında Hediye Gönder uygulaması, hediye seçmekte zorlanan kişiler için hediye önerileri, tavsiyeler içeriyor.
  • Para Gönder

    Para Gönder, Akbank hesabınız veya kredi kartınız üzerinden para göndermenizi sağlayan Akbank'ın resmi para Android para gönderme uygulamasıdır.
  • Good Slice

    Meyveleri doğrayıp blendıra gönder.
  • Ball Smasher

    Objeleri parçalayarak geri dönüşüme gönder.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.