Google Analytics for WordPress

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

WordPress tabanlı sitelerinizin detaylı ziyaretçi istatistiklerini, bu eklenti sayesinde kolayca öğrenebilirsiniz.

Google Analytics for WordPress eklentisiyle, web sitenizin ziyaretçi istatistiklerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, yapacağınız değişikliklerin kullanıcılar üzerindeki etkisini gözlemleyebilirsiniz.

Bir web siteniz varsa, sitenizin ziyaretçi istatistiklerini görmek istemeniz en büyük hakkınız. Sunduğunuz içeriğin ne kadar ilgi çektiğini, bu anlamda web sitenizin ne kadar ziyaretçisi olduğunu ya da kemik ziyaretçi sayınızın ne kadar olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Piyasada pek çok istatistik aracı bulunuyor fakat bunlardan en kaliteli ve en çok kullanılanı Google’ın sunduğu Analytics aracıdır. Bu araç sizlere tekil ziyaretçi, sayfa görüntüleme sayısı, sitenizde geçirilen toplam süre, trafik kaynakları ve pek çok detaylı istatistik bilgisi sunmaktadır.

WordPress için geliştirilen bu eklenti de Google Analytics aracını kodlarla uğraşmadan kolay bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır. Google Analytics mülk kimliğinizi kullanarak web sitenizin istatistiklerini kolayca görebilirsiniz.  Böylece yazılarınızın okunma sayılarını, ziyaretçilerin nereden geldiklerini ve daha birçok detaylı bilgiyi öğrenebilir ve bundan sonra yapacağınız değişiklikleri bu istatistiklere göre şekillendirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google XML Sitemaps

    Sitenizde yer alan tüm içeriklerin haritasını oluşturarak, sitenizi arama motorlarına daha hızlı gösterebilirsiniz.
  • Page Analytics

    Page Analytics web sayfanızın yönetimini ve geliştirilmesini kolaylaştıran bir analiz aracıdır
  • Shortcuts for Google

    Shortcuts for Google eklentisi ile Chrome'unuzdan Google web hizmetlerine en kolay yoldan erişebilirsiniz.
  • Checker Plus for Google Drive

    Checker Plus for Google Drive, etkili ve başarılı bir Chrome eklentisi olarak tarayıcınız üzerinden Google Drive kullanımınıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • WordPress SEO by Yoast

    WordPress tabanlı web sitelerinizi optimize ederek arama sonuçlarında üst sıralara çıkıp, daha fazla organik ziyaretçi kazanabileceğiniz başarılı bir eklenti.
  • Multisite User Management

    Multisite User Management eklentisi, çoklu WordPress bloglarınızda kayıtlı kullanıcılara varsayılan roller atayabileceğiniz bir WordPress eklentisidir.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.