Google Cast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
7,607 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Google Cast, Android telefondan TV'ye görüntü aktarma uygulaması.

Google Cast, Google’ın HDMI bağlantısı olan tüm TV’lerle uyumlu ses ve görüntü aktarma cihazı Chromecast’i kullanmak için gerekli uygulama. Android telefon veya tabletinizde izlediğiniz film ve diziyi veya dinlediğiniz bir müziği bu cihaz yardımıyla tek dokunuşla TV’ye aktarma şansına sahipsiniz.

Telefon, tablet, bilgisayarınızdan doğrudan televizyonunuza içerik aktarmak için kullanabileceğiniz en pratik, sorunsuz, kaliteli cihazlardan biri Chromecast ve Chromecast Ultra. Sadece üç adımda kurulumu tamamlanan ve tek dokunuşla cihazın ekranını televizyona verme imkanı tanıyan Chromecast, popüler tüm televizyon, müzik, spor, fotoğraf ve video uygulamasıyla uyumlu.

Dünya genelinde popüler sayamayacağınız kadar çok servisi bünyesinde barındıran Chromecast uygulamasında görüntü veya sesi televizyona aktarmak için tek yapmanız gereken “Yayınla” butonuna dokunmak.

Erkan Calp

Google Cast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Google Cast uygulamasıyla iPhone ve iPad'inizin ekranını Chromecast bağlı TV'ye aktarma yapabilirsiniz.

Google Cast, Google’ın HDMI girişli tüm televizyonlarla uyumlu kablosuz görüntü aktarma cihazı Chromecast’i kullanıyorsanız işinize yarayabilecek bir uygulama. Daha doğrusu Chromecast veya Chromecast Ultra ürünlerinden birini kullanıyorsanız hem kurulum hem de kullanım için gerekli.

Netflix, Spotify, Deezer, Dailymotion, Hulu, Vevo, YouTube, Google Play Filmler, HBO Now, Chrome kısacası dünya genelinde ne kadar online müzik, film, fotoğraf ve video servisi varsa içerikleri iPhone ve iPad’inizden TV’ye aktarma imkanı tanıyan Chromecast uygulamasının kullanımı da oldukça basit. Telefonunuzda izlediğiniz bir film dizi veya videoyu televizyona vermek için “Yayınla” simgesine dokunuyorsunuz.

Bu noktada belirtmem gereken önemli bir detay var. Google Cast uygulamasıyla Safari tarayıcıda izlediğiniz bir videoyu televizyona aktarma şansına sahip değilsiniz. Bunun için cihazın AirPlay özelliğini kullanmanız gerekiyor ki bu uygulamaya ihtiyacınız yok. Google Cast, abonelik tabanlı online servisleri kullanıyorsanız ve Chromecast/Chromecast Ultra’ya sahipseniz ekranı tv’ye aktarma amaçlı kullanabileceğiniz bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AirDroid Cast

    AirDroid Cast ile Android akıllı telefon ve tabletinizin ekranını Windows ya da MacOS bilgisayarlar ile paylaşabilirsiniz.
  • Google Handwriting Input

    Google Handwriting Input, Android cihazınızda el yazınızı kullanmanıza yardımcı olan bir araçtır
  • Google Voice Access

    Telefonunuzu sesinizle kontrol edin.
  • Google Measure

    Google Measure uygulaması ile Android telefonunuzu şerit metre olarak kullanın.
  • Huawei Google Servisleri

    Huawei Google servisleri nasıl yüklenir? Huawei telefonlara Google servisi ekleme nasıl yapılır? Huawei'de Google uygulamaları...
  • Google Opinion Rewards

    Google Opinion Rewards (Google Ödüllü Anketler), Google tarafından hazırlanan ve tamamladığınız anketlere göre Google Play kredileri kazanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Huawei Mate 30 Pro Google Servisleri

    Huawei telefonunuza Google servisleri ve uygulamalarını kolayca yükleyin.
  • Google+

    Google+, Google'ın sunduğu sosyal medya ağının Android için hazırlanan uygulamasıdır.