Google I/O

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Google I/O uygulaası ile Google etkinliğini Android cihazınızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.

Google I/O, Google’ın her sene düzenlediği etkinliğine dair detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz ve etkinliği canlı olarak izleyebileceğiniz resmi uygulama. Android cihaz kullanıyor ve de platforma getirilen yeniliklerle yakından ilgileniyorsanız cihazınızda olması gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Dünya genelinde en çok tercih edilen işletim sistemi Android hakkında gelişmelerin aktarıldığı etkinliğin mobil uygulamasıyla oturumları canlı olarak takip edebilmenin yanı sıra konuşulacak konular, konuşmacılar, konferans gündemine ilişkin bilgi alabiliyorsunuz. Etkinliğe katıldıysanız vektör tabanlı konferans haritası yolunuzu kolaylıkla bulmanızı sağlıyor. Hatırlatıcı ile de etkinlik başlamadan önce uyarı alıyorsunuz.

Geçmiş I/O etkinliklerinden görüntüler de sunan uygulama hem etkinliğe katılan hem de katılmayanların kullanabileceği bir uygulama. Android işletim sisteminin yeni sürümü Android N, Android VR, Chrome OS dahil son kullanıcıyı yakından ilgilendiren yeniliklerin tanıtılacağı Google I/O 2016 etkinliğini YouTube üzerinden de canlı olarak izleme şansınız var.

Erkan Calp

Google I/O

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Google I/O uygulaması ile Google I/O 2016 etkinliğini iPhone'unuzdan canlı takip edebilirsiniz.

Google I/O, Google’ın her sene Mayıs ayında düzenlediği etkinliğine katılanlar ve katılmayanlar için hazırlanmış resmi nitelikli uygulama. iPhone’unuza ücretsiz indirip kayıt olmadan kullanabileceğiniz uygulamada “Etkinlikte neler konuşulacak?” “Konuşmacı olarak kimler katılacak?” “Etkinlik saat kaçta başlayacak?” gibi etkinliğe ilişkin merak ettiğiniz tüm soruların yanıtını bulabiliyorsunuz. Ayrıca canlı olarak takip etme şansına da sahipsiniz.

YouTube üzerinden de canlı olarak izlemeye açılan Google I/O etkinliğine katılanlar için program hazırlama, konferans alanını gösteren vektör harita, konferans gündemi gibi seçenekler sunan uygulama, etkinliğe katılamayanlar için de kullanışlı. Oturumları canlı olarak izleme, geçmiş I/O etkinliklerini izleme şansına sahip oluyorsunuz ki iPhone kullanıcısı olarak Android işletim sistemine getirilen yenilikleri de takip eden biriyseniz ilginizi çekecektir.

Android N, Android VR, Chrome OS ve daha nice yeniliğin tanıtılması beklenen Google I/O 2016 etkinliğini YouTube üzerinden de izleyebiliyorsunuz:

Erkan Calp

Google I/O

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,047 TOPLAM İNDİRME
0.27 MB DOSYA BOYUTU

Google I/O basit parçalarla kendi makinenizi yaratarak topu doğru hedefe taşımanız gereken eğlenceli bir Chrome eklentisi.

Google'ın modern web standartlarını kullanarak yarattığı eğlenceli oyunu Google I/O eklentisiyle basit araçlarla kendi makinenizi oluşturabilirsiniz.

Farklı olasılıkları ve farklı bağlantıları görerek hazırlamanız gereken makineyi doğru şekilde kurarsanız topu hedefe ulaştırabilirsiniz. Hayal gücüyle çok çeşitli düzenekler kurulabilen oyun bulmaca çözmekten hoşlananlara hitap ediyor. Farklı parçaları doğru açılarla yerleştirerek amaca ulaşarak daha zor düzeneklere geçebilirsiniz.

Google I/O geliştiricilere açık bir proje. En modern tarayıcı standartlarıyla yapılabileceklerin de bir kanıtı olarak hazırladıkları düzenekler arasında en yaratıcı bulunanlar Haziran ayındaki Google I/O zirvesinde ve sitesinde sergilenecek. Yaptığınız makineleri Google+ sayfanızdan takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quickoffice

    Quickoffice - Google Apps, Google ve Quickoffice iş birliği ile üretilen bir ofis uygulaması.
  • Google Dokümanlar

    Google Dokümanlar üzerindeki tüm belgelerinize Google'ın resmi uygulaması ile Android cihazlarınızdan erişebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Google E-Tablolar

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden tablolarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz resmi Google E-Tablolar uygulaması.
  • Google Analytics

    Google Analytics uygulaması sayesinde Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden Google Analytics hesaplarınızı takip edebilirsiniz.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Google Slaytlar

    Google Slaytlar, akıllı telefon ve tablet üzerinden sunu hazırlama, düzenleme ve paylaşma izni veren ücretsiz bir uygulamadır.
  • GoAnalytics

    Google Analytics hesabınızı Android akıllı telefonunuzu kullanarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Analytix

    Android akıllı telefonunuzu kullanarak Google Analytics verilerini bu uygulamayla inceleyebilirsiniz.