Google Japonca Giriş Yöntemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Google Japonca Giriş Yöntemi uygulaması ile Android cihazlarınızda Japonca klavye kullanabilirsiniz.

Google Japonca Giriş Yöntemi uygulaması Android cihazlarınızın klavyesine Japonca giriş özelliği ekliyor.

Android cihazların klavyeleri, çeşitli diller indirilerek özelleştirilebiliyor. Latince harfler yerine farklı özel şekiller içeren klavyelerde ise bazı ek özelleştirmelere de ihtiyaç duyulabiliyor. Google Japonca Giriş Yöntemi uygulaması da Japonca için hazırlanan oldukça zengin bir sözlük sunuyor. Japonca’da çeşitli amaçlar için kullanılan kelimeleri doğru bir şekilde mobile aktaran uygulamada yerler, ünlüler ve yabancı kelimeler de yer alıyor.

Günün tarihini ve geçerli saati almak için ek butonlar da sunan uygulamada emoji setlerini de mesajlarınızda kullanabiliyorsunuz. Android 4.2 ve üzeri sürümlerde desteklenen Google Japonca Giriş Yöntemi, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flash Keyboard

    Flash Keyboard, birbirinden güzel emojiler ile birlikte yeni bir klavye kullanmak isteyen Android kullanıcılarına hitap eden bir klavye uygulaması.
  • Microsoft Swiftkey AI Keyboard

    Microsoft Swiftkey AI Keyboard, telefon klavyenizi istediğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz ve ayrıca yazım yanlışlarınızı düzeltebileceğiniz, bir akıllı klavye uygulamasıdır.
  • SwiftKey Neural Alpha

    Swiftkey Neural Aplha sayesinde mobil klavye sorununuz ortadan kalkacak. Gelişmiş yapay zekası sayesinde bir metine yazmak istediğiniz kelimeleri klavye otomatik olarak kendisi ekleyebiliyor.
  • CombaBoard

    CombaBoard APK, telefon klavyenize kendinize özgü bir şekilde temalar, renkler ve yazı tipleri eklemenize olanak tanıyor.
  • MessagEase

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • Hacker's Keyboard

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • Kii Keyboard

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • SlideIT

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.