Google Pac-Man

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,054 TOPLAM İNDİRME
0.2 MB DOSYA BOYUTU

80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyunun web tarayıcı üzerinden oynanabilir versiyonudur.

Pac-Man'in 30. yaş gününde Google Doodle olarak yayınlanan oyunun, indirilebilir versiyonudur. Github sitesinden indirilebilir zip versiyonu ile tarayınız üzerinden oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. HTML 5 destekli olarak tüm modern web tarayıcılarınızda oyunu oynayabilirsiniz.

Pac-man aslında ağzını kocaman açabilen ve tek gözü olan sarı bir diskten ibaret. Sarı diski labirent tarzında hazırlanmış tek boyutlu haritalarda yön tuşları ile hareket ettiriyoruz. Yolumuzun üzerindeki diskleri toplayarak, peşimizde dolaşarak bizi yemeye çalışan hayaletlerden kaçarak bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyoruz. Ayrıca harita üzerindeki büyük diskleri toplayarak peşimizde dolaşan hayaletleri mavi renge dönüştürerek bu sefer biz onların peşine düşüyoruz ve yem olarak kullanabiliyoruz. Harita üzerinde beliren meyveleri de toplayarak bonus puanlar kazanabiliyoruz.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pacman

    80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyununun HTML5 destekli web tarayıcıları için hazırlanmış özel versiyonu.
  • Isle of Tune

    Bugüne kadar yapılmış en farklı şehir kurma oyunu olan Isle of Tune'da aynı zamanda müziğinizi yaratıyorsunuz.
  • Designapp.io

    Designapp.io, HTML5 altyapısıyla çalışan ücretsiz ve pratik logo yapma - tasarlama servisi.
  • MockFlow

    Kullanıcı ve web arayüzleri hazırlamak, prototip ve örnek şablon hazırlamanız için hızlı çözüm sunan mobil cihazınız ile veya modern web tarayıcınızdan girebileceğiniz HTML5 uygulamasıdır.
  • Google Santa Tracker

    Google Santa Tracker web sitesinde her gün yeni sürprizler kullanıcıları bekliyor. Hem eğlenip hem de öğrenmek için çok farklı içerikler Google Santa Tracker sitesinde sizleri bekliyor.
  • Cube

    Google Maps Cube oyununda sizden istenen noktalara en kısa sürede ulaşmanız gerekiyor. Web tabanlı oyun sadece Google Chrome ile oynanabiliyor.
  • Google I/O

    Google I/O basit parçalarla kendi makinenizi yaratarak topu doğru hedefe taşımanız gereken eğlenceli bir Chrome eklentisi.
  • Bejeweled

    Bejeweled bulmaca oyununun Google Chrome için hazırlanmış ve efektlerle yenilenmiş versiyonu.