Google Spaces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME

Spaces, Google tarafından geliştirilen grup paylaşımı uygulaması.

Spaces, Google’ın Android platformuna ücretsiz sunduğu grup paylaşımını kolaylaştıran sosyal ağ uygulaması. Dilediğiniz her konuda gruplar oluşturup sadece o konu üzerine sohbetlerin gerçekleştiği bir alan oluşturmanıza imkan tanıyan uygulamada paylaşımı kolaylaştırmak adına Google’ın servisleri de entegre edilmiş.

Grup sohbetlerindeki sorunlardan birisi olan sohbetin bir noktadan sonra kayması sorununa çözüm getiren Google Spaces uygulamasıyla sadece belirlediğiniz konu üzerine sohbetlerin dönmesini sağlayabiliyorsunuz. Bunun için bir alan oluşturup (grup denilmemiş) dilediğiniz kişileri davet ediyorsunuz. Bu noktadan sonra gruptaki kişiler bir web sitesinin bağlantısını, YouTube videosunu, fotoğrafı veya sadece yazı paylaşımında bulunabiliyorlar.

Aileniz, iş arkadaşınız, arkadaşlarınız istediğiniz kişileri oluşturduğunuz grupta hızlıca toplayıp sohbetler gerçekleştirebileceğiniz uygulamanın arayüzü de oldukça sade. Alan oluşturma, alanda paylaşımda bulunma, alan araması yapma her şey – herkesin kullanacağı düşünülerek – olabildiğince basit yapılmış.

Erkan Calp

Google Spaces

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Google Spaces, kullanımı basit grup paylaşımı uygulaması.

Google Spaces, hemen her konuda doğru kişileri kolayca bir araya getirmek amacıyla geliştirilmiş grup paylaşımı uygulaması. Grup sohbetlerinde bir noktadan sonra konunun sapması sorununa çözüm getiren iOS uygulamasında Google servislerinin entegre edildiği göze çarpıyor.

Dilediğiniz konuda alan oluşturup sadece davet ettiğiniz kişilerle grup sohbetleri gerçekleştirebileceğiniz sosyal ağ uygulamasında grupta link, fotoğraf, video paylaşmak son derece basit. Google’ın tüm servisleri entegre edildiğinden grupta bir şey paylaşmanız gerektiğinde uygulamadan ayrılmıyorsunuz.

Çalışma gruplarından etkinliğe her konuda keyifli sohbetler gerçekleştirme adına hızlıca grup oluşturma imkanı tanıyan Spaces’da gruba dahil olacak kişileri mesajlaşma, e-posta veya istediğiniz bir yolla davet edebiliyorsunuz. Katıldığınız gruplar alanlar bölümünde yer alırken, grupta olan biteni anında ulaştıran bildirimleri etkinlik alanından takip edebiliyor, paylaşımda bulunmak için ortadaki mavi butonu kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google+

    Google+, Google'ın sunduğu sosyal medya ağının Android için hazırlanan uygulamasıdır.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Android Pro Widgets

    Takvim, kişiler, sosyal medya hesaplarınız ve Google Reader ile widgetları kullanabilmek için bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.
  • Nonolive APK

    Nonolive, 50 milyondan fazla indirme ile Google Play'deki en popüler canlı yayın uygulamaları arasında. Nonolive Android için ücretsiz!
  • Hightail Spaces

    Hightail Spaces uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan ekibinizle ortak dosya çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
  • Clubhouse APK

    Clubhouse APK artık Android Google Play'de! Davetiye ile üye olun, farklı konularda sesli sohbetlere katılın.
  • FlySo

    FlySo uygulaması ile Facebook, Twitter, Instagram ve Google+ hesaplarınızı tek bir platform üzerinden yönetebilirsiniz.
  • Telegram X APK

    Telegram X APK veya Google Play'den yüklenebilir. Telegram X, Telegram'dan daha hızlı ve yeni özellikler sunuyor.