Google Web Accelerator

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58,089 TOPLAM İNDİRME
1.67 MB DOSYA BOYUTU

Google'ın İnternet Hızlandırıcısı.

Google Labs tarafından geliştirilen, kullanımı basit ve yararlı bir internet hızlandırma programıdır. Türkiye'de henüz denenmeyen uygulama için Amerika ve Avrupa'nın bir çok ülkesinde denenerek başarılı sonuçlar alınmıştır.

Özellikle online oyuncularını çok daha fazla etkileyen internet hızı, oyuncularında daha rahat bir şekilde oyun oynamasını sağlayabilir. Sizde ciddi anlamda bir online oyun oynuyorsanız ve emek harcıyorsanız bu program tam size göre.

Sizde internet hızınızda ufak da olsa bir artış sağlamak istiyorsanız Google Web Accelerator'u ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YILMAZ

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Web Designer

    Google Web Designer, Google tarafından acemi kullanıcılar ve profesyonel web geliştiriciler için hazırlanan resmi web tasarım programıdır.
  • Google Not Defteri

    Google'nin, internet kullanıcılarının web üzerinden topladıkları bilgileri düzenleyip, paylaşabilecekleri kişisel web tarayıcısı Google Notebook...
  • Google Chrome

    Google Chrome sade, basit ve popüler bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome web tarayıcısını yükleyin, internette hızlı ve güvenli şekilde gezinin.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Save to Google Drive

    Save to Google Drive web sayfası içeriklerini Google Drive'a kaydetmenize imkan tanıyan bir Google Chrome eklentisidir.
  • Google App Engine SDK

    Google App Engine SDK ile kendi Google uygulamalarınızı yaratabilirsiniz
  • Shortcuts for Google

    Shortcuts for Google eklentisi ile Chrome'unuzdan Google web hizmetlerine en kolay yoldan erişebilirsiniz.
  • CoffeeCup SiteMapper

    CoffeeCup Google SiteMapper web sitenizin haritasını en basit ve hızlı şekilde oluşturmanızı sağlar. Düzgün ve güncel bir site haritası yaratabileceğiniz program sayesinde Google ve diğer arama motorlarında indekslenme oranlarınız hem h