Governor of Poker 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
727 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Governor of Poker 2, tekli oyuncu modunda internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ücretsiz olarak oynayabileeğiniz bir Android poker oyunu.

Governor of Poker 2, Android cihazlarında internet yokken bile poker oynamak isteyen kullanıcıların imdadına yetişen, gelişmiş ve detaylı özellikleri ile eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android poker oyunu.

Texas Holdem Poker oynamayı bilmiyorsanız girişte sunulan eğitim ile kolayca öğrendikten sonra oyuna başlayacağınız Governor of Poker 2, tekli oyuncu modunda oynayabileceğiniz bir poker oyunu fakat sade bir kart oyunu olmaktan çok daha öte diyebilirim.

Texas ve kasabalarındaki kovboylara karşı birer birer poker oynayacağınız oyunda başarılı olursanız Texas'ın poker valisi oluyorsunuz. Aslında oyunun başından beri de amacınız bu oluyor fakat acele etmemeniz gerekli.

Bildiğiniz üzere poker her ne kadar oyuncusuna göre değişse de, yine de bir miktar şanslı olmaktan geçiyor. Elinize gelen kartlara göre yapacağınız blöf ya da taktikler ile normalde kazanacağınızdan çok daha fazla veya hiç kazanamayacakken bir çok para kazanabiliyorsunuz.

80 farklı poker oyuncusu ile karşılaşacağınız oyunda 27 adet poker salonu bulunuyor. Ayrıca 19 farklı Texas Holdem Poker şehri de sizi bekliyor.

Oyunun şüphesiz en güzel yanı internet bağlantınız olmadan da oynayabiliyor olmanız. Böylece mobil paketiniz bittiğinde ya da WiFi internet bulamadığınız yerlerde hemen Governor of Poker 2 oyununu oynayabilirsiniz.

Poker severlerin beğenisini kazanan oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip bir an önce poker macerasına başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Governor of Poker 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
41.8 MB DOSYA BOYUTU

Governor of Poker 2, iPhone ve iPad severlerin cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir iOS poker oyunu.

Governor of Poker 2, serinini lk oyunu tuttuktan sonra geliştirilerek uygulama mağazalarına sunulan poker oyununun ikinci versiyonu. İlk versiyona göre daha gelişmiş özelliklere ve detaylı fonksiyonlara sahip olan oyunda internet bağlantınız olmadan Texas Holdem Poker oynayabiliyorsunuz.

Tek oyunculu poker oyunu olarak geliştirilen oyunda farklı şehirlerde ve farklı poker salonlarında poker oynama keyfi sunuluyor. Ünlü pokerciler ile karşılaşarak hepsini yenmeyi başarırsanız en sonunda Poker Valisi oluyorsunuz ve Texas'ta poker sizden soruluyor.

Eğer poker oynamayı bilmiyorsanız fakat oynamak istiyorsanız üzülmeyin çünkü oyun başındaki eğitim sayesinde kolayca poker oynamayı öğrenmeniz mümkün. Sonrasında dişli pokerciler ile kendi salonlarında karşılaşarak el mi yaman bey mi yaman gösterebilirsiniz.

Oldukça kaliteli grafikleri ve eğlenceli oynanışı ile ön plana çıkan Governor of Poker 2 oyununun en iyi özelliği ise internet bağlantısı olmayan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabiliyor olmanız. Böylece dilediğiniz zaman poker oynamak mümkün oluyor.

Eğer Texas Holdem oynayabileceğiniz bir poker oyunu arıyorsanız, Governor of Poker 2'yi iOS mobil cihazlarınıza hemen ücretsiz olarak indirin ve oynamaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Banker: Star of Las Vegas

    Banker: Star of Las Vegas ile Android cihazlarınızda Poker keyfi yaşayın, arkadaşlarınızla takım kurun ve bankacıya karşı mücadele edin!
  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.