Grand Theft Auto: Liberty City Stories

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17,389 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.

GTA Libercity APK - Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Rockstar'ın PSP oyun konsolları için 2005 yılında yayınladığı klasik GTA oyununun yenilenerek ve geliştirilerek günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getirilmiş versiyonu.

GTA Liberty City İndir APK

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir açık dünya tabanlı aksiyon oyunu olan GTA: Liberty City Stories'de bizi karmaşa içindeki bir Liberty City bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı olan Toni Cipriani uzun bir süre Liberty City'den uzakta kaldıktan sonra geriye dönme zamanının geldiğine karar veriyor.

Eskiden Leone adlı mafya ailesinde iyi bir yerde olan Toni, bir mafya üyesini vurmasının ardından Liberty City'den kaçmak ve uzun süre saklanmak zorunda kalmıştır. Geri döndüğünde ise herşey değişmiştir. Mafya aileleri birbirlerini yok etmek için kanlı bir savaşa girmiş, yolsuzluk politikada yaygın bir uygulama olmuş, sendika grevleri almış başını yürümüş, organize suçlar ve uyuşturucu trafiği önlenemez bir hal almıştır. Bu ortamda Toni eski saygınlığını geri kazanmaya çalışıyor ve karşısına çıkan zorlu engelleri aşmaya çalışıyor, biz de ona yardımcı olarak eğlenceye ortak oluyoruz.

Gta Lcs APK Oyun Özellikleri

  • Yeni yüksek çözünürlüklü doku ve karakterler
  • Gerçek zamanlı ışık ve gölgeler
  • Gelişmiş çekme mesafesi
  • Dokunmatik tabanlı oyun için yeniden dengelenmiş kontroller
  • Rockstar Social Club aracılığıyla platformlar arası bulut kaydı
  • Fiziksel kontrolcü desteği

GTA: Liberty City Stories'de geniş bir açık dünya bizi beklerken GTA serisinde klasik olduğu üzere farklı karakterlerle tanışıyoruz ve onlardan görev alarak bu açık dünyada tamamlamaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken de zaman zaman polisle veya diğer mafya aileleriyle savaşmamız da gerekiyor.

Oyunun mobil versiyonunda grafiklerdeki iyleştirmeler göze çarpıyor. Yüksek çözünürlüklü ekranlar düşünülerek karakter modellemelerindeki ve kaplamalardaki çözünürlük artırılmış. Gerçek zamanlı gölge ve aydınlatma efektlerine geçilirken görüş alanı da genişletilmiş.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'te oyunculara platformlar arası kayıt imkanı veriliyor. Rockstar Social Clup üzerinden oyunu kaydettiğinizde bu kayıt dosyasına fakrlı cihazlardan erişebiliyor ve oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,765 TOPLAM İNDİRME
1.33 GB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: Liberty City Stories mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Grand Theft Auto: Liberty City Stories ilk olarak 2005 yılında PSP için çıkış yapmış aynı adlı oyunun günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getirilmiş versiyonu. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunu olan GTA: Liberty City Stories bizi trajikomik bir mafya hikayesinin içerisine atıyor. Yeni mobil GTA oyunumuzda ana kahramanımız olan Toni Cipriani'nin Liberty City'e geri dönüşüne tanık oluyoruz. Eskiden Leone mafya ailesinin güvenilir bir hizmetkarı olan Tony, bir mafya üyesini öldürdükten sonra uzun bir süre Liberty City'den uzaklaşmak ve saklanmak zorunda kalıyor. Geri döndüğünde ise Liberty City'i kaos içerisinde buluyor; mafya ailelerinin birbirleriyle çatışması yetmiyormuş gibi siyasi yolsuzluklar, uyuşturucu ticareti, organize suçlar ve sendika grevleri Liberty City'nin kendi kendini yok etmesine sebep oluyor.Tony ise Leone ailesinin güvenini geri kazanabilmek için yine suç dünyasına atılıyor ve bu kaos içerisinde kendi yolunu çizmeye çalışıyor.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'de senaryo modunda görevleri tamamlamaya çalışırken GTA serisiyle özdeşleşen heyecanlı polis kovalamacalarına, yoğun tempolu silahlı çatışmalara ve açık dünya tabanlı benzersiz bir maceraya atılıyoruz. Oyunun mobil versiyonu belli geliştirmelerle birlikte gelmekte. En göze çarpan yenilik yüksek çözünürlüklü yeni karakter modellemeleri ve kaplamalar. Bu sayede oyun yüksek çözünürlüğe sahip ekranlarımızda daha iyi görünmekte. Gerçek zamanlı ışık efektleri ve gölgeler, genişletilmiş görüş alanı, dokunmatik ekranlarla uyumlu hale getirilmiş kontroller, Rockstar Social Club üzerinden platformlar arası kayıt ve oyuna devam edebilme imkanı diğer geliştirmeler arasında.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'in iOS versiyonuna özel olarak 3D touch özelliğinden faydalanan bir kontrol sistemine de oyunda yer veriliyor. Oyunda kendi müzik listenizi oluşturup oynatabilmeniz ve oyunda istediğiniz şarkıyı çalabilmeniz de mümkün. Bu iş için GTALCS adına sahip bir çalma listesi oluşturmanız ve oyun içerisinde radyo kanalını MIX TAPE olarak ayarlamanız yeterli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • GTA Vice City APK

    GTA Vice City APK, sevilen efsane oyun şimdi android platformda kullanıcıları ile buluşuyor.
  • Truck Driver City Crush APK

    Truck Driver City Crush APK, GTA'ya benzer mobil oyunlardan. GTA benzeri ücretsiz mobil oyunda birçok tehlikeli görev sizi bekliyor.
  • Grand Theft Auto 3

    Android yüklü cihazlarınız artık bir zamanların efsane oyunu GTA3 için hazır!
  • GTA 5 APK

    GTA 5 APK, hayranlar tarafından çok sevilen Grand Theft Auto 5 isimli oyununun Android'e uyarlanmış, biraz eksik sürümüdür.
  • Real Gangster Crime 2 APK

    Real Gangster Crime 2 APK Android GTA oyunları oynamayı sevenlerin favorilerinden.
  • Miami crime simulator APK

    Miami crime simulator APK GTA benzeri oyunlar arasında ve Android platformunda oldukça popüler.
  • GTA San Andreas APK

    GTA San Andreas APK, sınırsız para vb. modları ile öne çıkan açık dünya oyunu. GTA San Andreas Android ile mobilde GTA heyecanı yaşayın.