Grand Theft Auto: San Andreas

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
476,253 TOPLAM İNDİRME
1.85 GB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: San Andreas yenilenmiş versiyonu ile Windows 8.1 için çıkış yaptı!

Grand Theft Auto: San Andreas ilk olarak Rockstar Games tarafından 2004 yılında dönemin oyun konsolları ve bilgisayarlar için yayınlanmış olan ve milyonlarca oyun sever tarafından oynanarak bir klasik olmuş efsane oyunun Windows 8.1 işletim sistemine uyarlanmış versiyonudur.

Orjinal GTA San Andreas oyununu masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımızda oynamak istediğimizde bu çözünürlük uyuşmazlıkları ve ekran kartı uyuşmazlıkları gibi problemlerden ötürü mümkün olmamaktaydı. Bu nedenle GTA SA oyununun yenilenmiş bir versiyonuna ihtiyaç duyuluyordu.

Grand Theft Auto: San Andreas'ın Windows 8.1 versiyonu bize aynı eğlenceyi gelişmiş teknik özelliklerle sunmakta. Oyunda Carl Johnson adlı kahramanımızın hikayesine tanık oluyoruz. Carl, birkaç sene önce çocukluğunun geçtiği Los Santos'tan ayrılarak kendi yolunu çizmeye çalışmıştır. Los Santos suç, uyuşturucu ve yolsuzluğun hakim olduğu bir bataklık halindedir.

Carl Johnson'ın Los Santos'tan ayrı kaldığı 5 yılın ardından annesinin öldürüldüğü haberini alıyor ve Los Santos'a geri dönmek zorunda kalıyor. Carl'ın ailesi dağılmış, arkadaşları ise kıyametin eşiğine gelmiştir. Carl'ın Los Santos'a ayak basmasıyla birlikte yolsuz polislerin onu cinayetle suçlaması ise herşeye tuz biber oluyor ve Carl artık San Andreas eyaletini suçtan arındırmaya ve düzeni sağlamaya yemin ediyor.

Grand Theft Auto: San Andreas'ta geliştirilen özellikler şunlardır:

  • Yenilenmiş yüksek çözünürlüklü grafikler, ışıklandırmalar, zenginleştirilmiş renk paleti ve geliştirilmiş karakter modelleri
  • Farklı kontrol şemaları, kolay kontrol yapısı
  • Ayarlanabilir grafik seçenekleri 

GTA San Andreas İndir

Grand Theft Auto: San Andreas oyun severlere geniş bir açık dünya ve uzun bir oyun süresi sunuyor. Oyunda ana görevlerin peşinde koşabileceğimiz gibi serbest bir şekilde San Andreas'ın 3 önemli şehri olan Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'ı keşfedebilmekteyiz. Oyun içerisinde kullanabileceğiniz GTA San Andreas hileleri ile bir çok farklı aksiyonda bulunabilir ve oyuna farklı bir heyecan katabilirsiniz.

GTA San Andreas Sistem Gereksinimleri:

  • İşlemci: Intel Pentium 4 veya AMD Athlon XP Processor
  • Bellek: 384MB RAM
  • Ekran Kartı: 128MB 
  • Sabit Disk: 4.7GB Boş alan
  • Ses Kartı: DirectX 9 Uyumlu

GTA San Andreas (GTA SA) Hileleri

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: San Andreas

x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
166,400 TOPLAM İNDİRME
2.4 GB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur

Grand Theft Auto: San Andreas, Rockstar Games'in 2004 yılında piyasaya sürdüğü Grand Theft Auto: San Andreas oyununun Android tablet ve telefonlarda oynanan versiyonudur.

Çıktığı yıldan itibaren oyun severler tarafından keyifle oynanan ve ülkemizde halen milyonlarca oyuncu tarafından oynanan GTA San Andreas'ın iOS cihazlar için geliştirilmiş ve yenilenmiş versiyonu bir süre önce yayınlanmıştı. Kısa bir sürenin ardından Android cihazlarla uyumlu versiyonu da resmi olarak yayınlanarak oyun severlere sunuldu.

Grand Theft Auto: San Andreas'ta Carl Johnson adlı kahramanımızın hikayesi konu alınmakta. Carl, bundan bir süre önce uyuşturucu ve yolsuzluk çukuruna düşmüş San Andreas'a bağlı Los Santos şehrinden ve bu kötü hayattan kaçmıştır. Şehir o  kadar kötü haldedir ki film yıldızları ve milyonerler bile uyuşturucu satıcılarından ve çetelerinden kurtulmak için mücadele etmektedirler.

Carl Johnson Los Santos'tan uzak kaldığı sürenin sonunda annesinin öldürüldüğü haberini alır ve şehre geri dönmek zorunda kalır. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi kalmamıştır; ailesi parçalanmıştır ve çocukluk arkadaşları uyuşturucu ve suç batağına saplanmıştır. Bütün bunların üzerine Carl'ın iki yolsuz polisin cinayet suçlamasıyla karşı karşıya gelmesi ve komploya kurban gitmesi kahramanımızın Los Santos'u temizleme kararı almasına yetiyor. CJ bu yolculuğunda San Andreas eyaletinin 3 büyük şehri olan Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'ı geziyor ve eyaletin 4 bir yanını ziyaret ediyor.

Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar'ın şu ana kadar sunduğu en geniş açık dünyaya sahip olan mobil oyunudur. Yapacaklarımızın sınırının olmadığı, bize geniş özgürlükler sunan bu dünyada ana görevlerin yanında birçok ek görev bizleri bekliyor. Grand Theft Auto: San Andreas Android versiyonu şu özelliklere sahiptir:

  • 70 saatin üzerinde oyun süresi
  • Grafiksel geliştirmeler ile yenilenen, orjinal oyundan yüksek kalite sunan grafikler:
    Aydınlatma geliştirmeleri, zenginleştirilen renk paleti, iyileştirilmiş karakter modellemeleri, mobil için tasarlanmış yüksek çözünürlüklü grafikler
  • Bulut kayıt desteği sayesinde farklı cihazlarda oyuna kaldığınız yerden devam edebilme imkanı
  • Tam kamera kontrolü sağlayan kontrol sistemi
  • 3 farklı şemaya sahip, yapılandırılabilir kontroller
  • MoGa kablosuz oyun kumandaları ve diğer benzer kablosuz ve USB bağlantılı kontrol cihazları desteği
  • Titreşim ile daha gerçekçi oynanış
  • Ayarlanabilir grafik seçenekleri

Not: Oyundan en iyi performansı alabilmek için oyunu indirdikten ve yükledikten sonra Android cihazınızı kapatıp açmanız ve arkaplanda çalışan programları devre dışı bırakmanız tavsiye edilir.

1.0.3 güncellemesi ile yapılan geliştirmeler:

  • Oyunun oynanabilir kılacak birçok hata düzeltmesi ve iyileştirme yapıldı

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: San Andreas

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
112,083 TOPLAM İNDİRME
2.1 GB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: San Andreas efsane oyunun iOS versiyonudur

Grand Theft Auto: San Andreas, Rockstar tarafından 2004 yılında yayınlanan efsane PC ve konsol oyunu GTA San AndreasiPhone ve iPad cihazlarımızda oynamamızı sağlayan iOS oyunudur.

90'ların başında geçen oyunda Carl Johnson adlı kahramanımızın hikayesine tanık oluyoruz. Carl, 5 yıl öncesinde çeteler, uyuşturucu ve yolsuzlukla çürümüş olan Los Santos'un baskılarından kurtulabilmek için bu şehirden kaçmıştır. Artık Carl'ın eve dönme zamanı gelmiştir; fakat eve dönüşü hiç de beklediği gibi olmamıştır. Carıl'ın annesi katledilmiş, ailesi dağılmış ve çocukluk arkadaşları kıyamete doğru sürüklenmektedir.

Carl mahallesine döndüğünde birkaç yolsuz polis onu cinayetle suçlayarak tutuklamıştır. Carl artık ailesini kurtarmak ve sokakları kontrol altına almak için onu San Andreas eyaleti çapında dolaşmaya iten bir yolculuğa çıkmak zorunda kalmıştır.

Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar'ın şu ana kadar mobil cihazlar için çıkardığı en geniş çaplı mobil oyundur. Geniş bir açık dünya sunan oyun bize bolca özgürlük ve dilediğimizi yapabilme imkanı tanıyor. Oyunda San Andreas eyaletini ve onun 3 büyük şehri olan Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'ı ziyaret ediyoruz.

Grand Theft Auto: San Andreas görsel anlamda da oldukça geliştirilmiş. Oyunun 2004 yılında çıkarılan konsol ve PC versiyonlarına göre daha yüksek kalitede grafikler bizleri bekliyor. Yeniden işlenmiş yüksek çözünürlüklü grafikler, ışıklandırmada yapılan iyileştirmeler, geliştirilmiş karakter modellemeleri ve zenginleştirilmiş renk paleti Grand Theft Auto: San Andreas'ın mobil versiyonu için yapılan özel çalışmalar.

Grand Theft Auto: San Andreas bulut sistem üzerine oyun gidişatını kaydedebilmekte. Bu sayede farklı iOS cihazlarınızda oyunu oynarken oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Grand Theft Auto: San Andreas kullanıcılara 3 farklı kontrol şeması sunmakta. Bu şemalardan size en çok uyanı seçerek oyunu daha rahat bir şekilde oynayabilmeniz mümkün. Ayrıca kontrolleri kendi tercihlerinize göre değiştirebilmenize de izin veriliyor.

Grand Theft Auto: San Andreas'da kendi parçalarınızı oyun içerisinde radyo üzerinden çaldırabilmeniz de mümkün. Bunun için GTASA adlı bir çalma listesi oluşturmanız, oyunda dinlemek istediğiniz parçaları bu çalma listesi içerisine koymanız ve oyunda "Mixtape" adlı radyo kanalını açmanız yeterlidir. 

Grand Theft Auto: San Andreas şu cihazlarla uyumlu olarak çalışmaktadır:

iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, 5. nesil iPod Touch, iPad 2, iPad 3 ve iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina

Oyunu daha yüksek performans ile oynayabilmek için oyunu yükledikten sonra iOS cihazınızı kapatıp açmanız ve oyunu oynarken diğer uygulamaları kapatmanız tavsiye edilmektedir.

1.01 güncellemesi ile gelen yenilikler:

  • Bazı kullanıcıların yaşadığı rastgele oyun çökmesi problemi düzeltildi
  • Desteklenen kontrol cihazları için kontrol şemaları güncellendi

1.02 güncelleme notları:

  • Bazı oyuncuların Pier 69 görevinde yaşadığı problem giderildi
  • Küçük hata gidermeleri

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GTA Trilogy The Definitive Edition

    Sevilen GTA oyunları bir arada! GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas. Grand Theft Auto (GTA) Trilogy The Definitive Edition PC'de!
  • GTA San Andreas SA-MP

    GTA San Andreas SAMP, Grand Theft Auto San Andreas oyunu online oynamak için multiplayer mod eklentisidir.
  • Grand Theft Auto: Vice City

    Grand Theft Auto: Vice City aksiyon dolu bir GTA oyunudur.
  • GTA San Andreas Multiplayer

    GTA San Andreas Multiplayer.İnternet üzerinden GTA San Andreas oynayabileceksiniz.
  • GTA San Andreas Şifreleri

    GTA: San Andreas oyunu içerisinde kullanabileceğiniz hileler.
  • GTA San Andreas Homegirls Ekran Koruyucusu

    GTA San Andreas Homegirls ekran koruyucusu ekranınızın vazgeçilmezi olacak
  • Gta -San Andreas Türkçe Yama 2.50

    Milyonlarca satan GTA San Andreas artık Türkçe olarak oynanıyor.
  • GTA San Andreas 100% Save

    GTA San Andreas 100% Save dosyası indirerek oyunun bütün görevlerini anında bitirerek, istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.